Za off Topuje sobie ale: globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=27280.TqhwR5647OY.facebook I tyle w temacie Kaddafiego.
djoshin---- Trochę się naj🤬eś dlatego nie dam Ci piwa.
oi41.tinypic.com/2mcvc5l.jpg
Nie można porównywać Kadafiego do Bin Ladena czy Kim Jong Ila. Jeden był terrorystą a drugi ludobójcą. Kadafi natomiast był dobrym przywódcą, który stał na drodze Amerykanom i dlatego napuścili na niego jego własnych ludzi.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih

nie obrońca krzyża tylko może odbierz to tak , że gość 161ZT650 ma w dupie wyśmiewanie się z własnego kraju. a później takim polakom jest wszystko jedno kto i jak nimi rządzi skoro wykpiewają szacunek do zmarłej osoby która jakby nie było była głową naszej "rodziny"

Wpiszcie ludzie w jutjuba takie cuś: "3 sposoby usa na obalenie dyktatury" i nauczcie się wreszcie, co się naprawdę na tej chorej ziemi dzieje.

Święty Kadafi to nie był ale zrobił więcej dla swoich ludzi w kraju niż nasze k🤬y w rządzie! znam historie Kadafiego c🤬j w to co robił ważne że szanował swoich i to się liczy....zresztą p🤬le nie będę się tu produkował bo najlepiej odpalić TV i karmić się tym syfem....
co wy w ogóle pitolicie , zaraz się okażę że Kaddafi był ukochanym mężem stanu , nie popieram sposobu w jaki rozprawiły się z nim zachodnie mocarstwa ale na boga , koleś jest odpowiedzialny za zamach na Lockerbie , mało tego , używał najemnicze wojska do walki z własnym narodem ! wyobraź sobie że w Polsce jest powstanie i przywódca ściąga najemnych komandosów z krajów b. Zsrr ogarnijcie się osły i przestańcie łykać wszystkie teorie spiskowe jak małe pelikany
@161ZT650, @Cienió
Sadyści jak z koziej dupy puzon...
Sadyści jak z koziej dupy puzon...
podpis użytkownika
NIE znasz mnie, NIE chcesz mnie znać, ja najprawdopodobniej NIE chcę znać ciebie... Ale daj na bułkę...
śpieszmy sie nienawidzić ludzi, tak szybko zaczynamy ich kochać

podpis użytkownika
A young girl, whose princ🤬al interests are rape, ultra-violence and Beethoven.

nie no ludzie poczytajcie trochę o Kadafim i jego historii....zamachy były ok ale który "dyktator" robi tyle dla swojej wioski co? Zaj🤬i go bo najzwyczajniej w świecie nie chciał się zgodzić na ponowne wejście do jego kraju koncernów naftowych które prowadzą rabunkową politykę wydobywania ropy...zobaczcie co się dzieje w dolinie Kongo tam nic się nie robi i jest jeden wielki bajzel...ale jak już mówiłem dziś żródłem informacji dla przeciętnego Kowalskiego jest j🤬e radio i tv....dziwie się że młodzi łykają to jak pelikany co powiedzą w tv....