Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 6 minut temu
Z wikipedii:

Wikipedia napisał/a:

Śpiew alikwotowy – rodzaj śpiewu, w którym śpiewak wykorzystuje zjawisko rezonansu i formanty powstające podczas śpiewania, gdy powietrze płynące z płuc przechodzi przez więzadła głosowe i przez jamę ustną.

Inną spotykaną nazwą śpiewu alikwotowego jest śpiew gardłowy.

Mongołowie chowają się ze swoim śpiewem gardłowym
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2014-10-05, 19:36
Podobna do "naszej" pani polonistki z mówiąc inaczej
Zgłoś
wdiko 2014-10-05, 19:40 17
Ten tutaj jest miszczem w tej dziedzinie

Zgłoś
konto usunięte 2014-10-05, 19:50
Dziwne. Wydawałoby się że jebie fejkiem gdyż nagranie wali podstępnie filtrem dźwiękowym. Druga sprawa że nagranie niby w studio a głos jak na c64. Pozostanę sceptykiem...
Zgłoś
Piskoo 2014-10-05, 19:50
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-10-05, 19:52
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Everizon 2014-10-05, 20:13
O mało mi krew z uszu i nosa nie poszła
Na dokanałowych słuchawkach to ten rezonans mózg mi rozdeptał..

ale spoko. jest piwko
Zgłoś
konto usunięte 2014-10-05, 20:14
Spinah, ty tak sie nie spinaj bo jeszcze dojdziesz i monitor zabrudzisz... Widzisz czlowieku przez ubranie? Czarne ubranie? Jak Ty sie slinisz na jej "wylaniajace sie z dekoltu piekne cycuszki" to ja nie wiem jak sie zachowujesz na plazy. I nie chce wiedziec... Amen.
Zgłoś
nanab 2014-10-05, 20:18 1
Polifonię miałem już w nokli 3510i 10 lat temu
Zgłoś
konto usunięte 2014-10-05, 20:44 1
Przestań świszczeć i pokaż cycki!
Zgłoś
konto usunięte 2014-10-05, 21:26
Darki72 napisał/a:

Spinah, ty tak sie nie spinaj bo jeszcze dojdziesz i monitor zabrudzisz... Widzisz czlowieku przez ubranie? Czarne ubranie?

Po pierwsze, nie klepałem, nie klepię i nie będę klepał do tego filmu. Po drugie, rozumiem że żeby stwierdzić czy laska ci się podoba wizualnie, musisz ją najpierw obejrzeć bez ubrania? Widzę kształt, zarys, ramiona, budowę klatki piersiowej. To wystarczy do określenia rozmiaru i kształtu. Mniej więcej.

Darki72 napisał/a:

Jak Ty sie slinisz na jej "wylaniajace sie z dekoltu piekne cycuszki" to ja nie wiem jak się zachowujesz na plazy. I nie chce wiedziec... Amen.

Nie ślinie się, tylko nie mogę zdzierżyć kretynizmu w takich stężeniach, jak np. w przypadku bólu dupy jakiegoś typa, spowodowany tym, że inne typy komentują cycki kobiety z filmiku. Dajesz mi wszelkie podstawy by wątpić w twoją orientacje seksualną. A na plaży normalnie się zachowuje, jak każdy facet. Trochę pływam, piję piwo, opalam się. Zdecydowanie bardziej mnie jara seksownie ale gustownie ubrana kobieta i perspektywa jej późniejszego rozebrania, niż golizna na plaży. Dziwne w ogóle że o tym wspomniałeś. Chciałbyś opowiedzieć nam o swoich przeżyciach?
Zgłoś
konto usunięte 2014-10-05, 23:36
Jak to jest śpiew to ja lecę do jakiegoś 'talent show" i za rok jestem milionerem a za dwa nikt już nie pamięta Jacksona
Zgłoś
Vmacka 2014-10-06, 9:41
myślałem że w komentarzu znajdą się cycki
'
'
'
'
Cóż
Zgłoś
konto usunięte 2014-10-06, 18:38
Zajebista jest - mam jej wszystkie płyty...
Zgłoś
MichaU 2014-11-16, 20:56 1
Wyjaśnienie filmiku:

Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem