Śpioch? zajebiście ja tak zawsze wyglądam po sobocie jak Matka mi powie ze naj🤬y jestem to pokaże jej filmik nieudowadniający ze tak się wygląda jak jest się śpiącym...

ktos usuna moja poprzednia spine wiec ponownie napisze ale krocej bo mi sie nie chce.
na c🤬j tu taki film ?
rozumiem ze malo sadystyczne sa filmy jak ktos jezdzi na bmx, desce, snowbordzie, samochodem, motocyklem, na rolkach, na koniu, na cyckach ale da sie to ogladac z jakimkolwiek zainteresowaniem a typ wyp🤬ala tu ze spiacym misiem... umrzyj
na c🤬j tu taki film ?
rozumiem ze malo sadystyczne sa filmy jak ktos jezdzi na bmx, desce, snowbordzie, samochodem, motocyklem, na rolkach, na koniu, na cyckach ale da sie to ogladac z jakimkolwiek zainteresowaniem a typ wyp🤬ala tu ze spiacym misiem... umrzyj

Ja p🤬le przecież od razu widać, że misio kreske szuwaksu zap🤬la...

mam wrażenie że mam identyczne spojrzenie jak ten zwierzak co niedziela rano

Bezkarny Mistrz napisał/a:
k🤬a chyba ten kto to wrzucił pomylił sadola z forum obrońców praw zwierząt.
To jest saditic k🤬a tu się nie p🤬li w tańcu, dlaczego ten miś nikogo nie wp🤬lił? pytam się dlaczego?!
Jestem poj🤬y i wk🤬ia mnie polska codzienność a swoją złość w sobie wyładowuje na oglądaniu ludzkiego cierpienia na tym oto serwisie i jak wracam do domu z pracy to mam ochote obejrzeć jak komuś ucina głowę, wyp🤬ala się na rowerze itp. a nie jakiegoś k🤬a misia co sie nie wyspał.
ciasny ty chodzxenie do naszej szkoły nazywasz pracą?