Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
z................5 2011-11-13, 13:05
Śpioch? zajebiście ja tak zawsze wyglądam po sobocie jak Matka mi powie ze naj🤬y jestem to pokaże jej filmik nieudowadniający ze tak się wygląda jak jest się śpiącym...
Zgłoś
w................s 2011-11-13, 14:42
darpan

spokojnie już wszystko będzie dobrze
Zgłoś
k................1 2011-11-13, 18:46
op🤬lił 2 psy, to teraz może iść spać
Zgłoś
z................d 2011-11-13, 22:39
ktos usuna moja poprzednia spine wiec ponownie napisze ale krocej bo mi sie nie chce.

na c🤬j tu taki film ?

rozumiem ze malo sadystyczne sa filmy jak ktos jezdzi na bmx, desce, snowbordzie, samochodem, motocyklem, na rolkach, na koniu, na cyckach ale da sie to ogladac z jakimkolwiek zainteresowaniem a typ wyp🤬ala tu ze spiacym misiem... umrzyj
Zgłoś
g................2 2011-11-14, 9:55
Ja p🤬le przecież od razu widać, że misio kreske szuwaksu zap🤬la...
Zgłoś
G................2 2011-11-16, 14:21
mam wrażenie że mam identyczne spojrzenie jak ten zwierzak co niedziela rano
Zgłoś
L................r 2012-01-16, 10:05 2
Bezkarny Mistrz napisał/a:

k🤬a chyba ten kto to wrzucił pomylił sadola z forum obrońców praw zwierząt.

To jest saditic k🤬a tu się nie p🤬li w tańcu, dlaczego ten miś nikogo nie wp🤬lił? pytam się dlaczego?!
Jestem poj🤬y i wk🤬ia mnie polska codzienność a swoją złość w sobie wyładowuje na oglądaniu ludzkiego cierpienia na tym oto serwisie i jak wracam do domu z pracy to mam ochote obejrzeć jak komuś ucina głowę, wyp🤬ala się na rowerze itp. a nie jakiegoś k🤬a misia co sie nie wyspał.

ciasny ty chodzxenie do naszej szkoły nazywasz pracą?
Zgłoś