Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 6:05
Splunięcie w pysk
konto usunięte • 2020-12-16, 19:57
Nie wiem czy to dziadek, ale konsekwentny w działaniu jest .

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
gumofc 2020-12-16, 23:26
Dziadek to chyba sam się zdziwił że dał mu radę
Zgłoś
konto usunięte 2020-12-16, 23:38 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
~Henryk_Sprężyna 2020-12-16, 23:38
satariel napisał/a:

Widziałem Roberta Biedronia przykładowo. Ma włosy jak 90% dresików i ludzi odwiedzających dyskoteki. Mamy nieźle spedałowane społeczeństwo jak widać, pewnie należysz do tego grona.

Przecież ten twój biedroń też ma długie włosy, zagrzybiały hipisie.
Zgłoś
konto usunięte 2020-12-16, 23:40 3
Gmork napisał/a:

Przecież ten twój biedroń też ma długie włosy, zagrzybiały hipisie.

Pomyliło ci się ze starym chyba. Założę się, że albo jesteś łysy i płaczesz, że w ogóle nie masz, albo masz takie jak pan poniżej i starasz się to wyprzeć ze świadomości. Ogólnie doradzę nie walczyć ze sobą i znaleźć chłopaka, wziąć ślub w Holandii itp. Od razu będziesz mniej sfrustrowany.

Zgłoś
~Henryk_Sprężyna 2020-12-16, 23:53 1
satariel napisał/a:

Pomyliło ci się ze starym chyba. Założę się, że albo jesteś łysy i płaczesz, że w ogóle nie masz, albo masz takie jak pan poniżej i starasz się to wyprzeć ze świadomości. Ogólnie doradzę nie walczyć ze sobą i znaleźć chłopaka, wziąć ślub w Holandii itp. Od razu będziesz mniej sfrustrowany.

Nie wrzucaj tu fotek swojego kochasia, tęczowy wojowniku. To nie jest miejsce dla takich jak ty.
Lepiej posłuchaj babci z tematu "Wojna pokoleń", może to ci przemówi do rozsądku.
Zgłoś
KebabRemover 2020-12-17, 0:13 2
Gmork napisał/a:

Widziałeś kiedyś chłopa z długimi włosami?
Pedał i tyle.

Zgłoś
~Henryk_Sprężyna 2020-12-17, 0:22 3
KebabRemover, wszystko się zgadza, jakieś pedały z korony królów, czy tam harego potera. Ale fotki z wakacji z kumplami, to mogłeś sobie darować
Zgłoś
konto usunięte 2020-12-17, 0:29 1
Gmork napisał/a:

, wszystko się zgadza, jakieś pedały z korony królów, czy tam harego potera. Ale fotki z wakacji z kumplami, to mogłeś sobie darować

Możesz gadać co sobie chcesz, ale śmieszny nie jesteś, tylko żałosny. Słaby trolling.
Zgłoś
~Henryk_Sprężyna 2020-12-17, 0:42
satariel napisał/a:

Możesz gadać co sobie chcesz, ale śmieszny nie jesteś, tylko żałosny. Słaby trolling.

Szybko się poddałeś, leszczu. Piękny skalp, do tego długowłosy, więc liczy się podwójnie
Zgłoś
konto usunięte 2020-12-17, 0:57
Gmork napisał/a:

Szybko się poddałeś, leszczu. Piękny skalp, do tego długowłosy, więc liczy się podwójnie

Głupim się ustępuje. Stara, sprawdzona zasada.
Zgłoś
~Henryk_Sprężyna 2020-12-17, 1:00
satariel napisał/a:

Głupim się ustępuje. Stara, sprawdzona zasada.

Po prostu zdałeś sobie sprawę, że przy mnie jesteś jak dżdżownica
Zgłoś
konto usunięte 2020-12-17, 2:49
eejj to jest ustawiona
niestety
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem