👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
na stemplu jest SOSNOWIEC bo płaciłem na poczcie w sosnowcu, bardzo często bywam w sosnowcu (o czym już kiedyś wspominałem a kiedyś nawet podałem miejscowość gdzie mieszkam i nie był to sosnowiec choć w linii prostej jakieś 35 km w prawo). Konto bankowe mam ale lubię czasami iść np na pocztę i pobajerować rożne niunie z rożnych okienek w rożnych miejscowościach - takie hobby.
to tyle słowem dementi i dziękuję za zachowanie uwagi na szczegóły.
to tyle słowem dementi i dziękuję za zachowanie uwagi na szczegóły.

HAL9000/2 napisał/a:
na stemplu jest SOSNOWIEC bo płaciłem na poczcie w sosnowcu, bardzo często bywam w sosnowcu (o czym już kiedyś wspominałem a kiedyś nawet podałem miejscowość gdzie mieszkam i nie był to sosnowiec choć w linii prostej jakieś 35 km w prawo). Konto bankowe mam ale lubię czasami iść np na pocztę i pobajerować rożne niunie z rożnych okienek w rożnych miejscowościach - takie hobby.
to tyle słowem dementi i dziękuję za zachowanie uwagi na szczegóły.![]()
Puszczam więc oczko - i piwo idzie do Ciebie

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

Najeżdżanie na PiS jest... Tandetne i prostackie.... Godne poziomu jakiś desperatów i nieogarniętych mamisynków.... Oczywiście jest tez pokazem udanej manipulacji Zachodnich Mediów...

@Up
co racja to racja Engelt też zrobił pare genialnych sztuk w temacie historycznym. Ale pamietajmy kto realizuje ten serial. Łepkowska czyli taka telenowela. Ludzie zachwycali sie ostatnio podobnym pażdzierzem w wykonaniu tureckim i nikt nie darł szat.
Mnie osobiscie najbardziej uderzyły lasrtkowe gacie, szaty z polyestru i brak postażanych rekwizytów. Co przy dość dobrej polskiej szkole rekwizytów jest karygodne!
co racja to racja Engelt też zrobił pare genialnych sztuk w temacie historycznym. Ale pamietajmy kto realizuje ten serial. Łepkowska czyli taka telenowela. Ludzie zachwycali sie ostatnio podobnym pażdzierzem w wykonaniu tureckim i nikt nie darł szat.
Mnie osobiscie najbardziej uderzyły lasrtkowe gacie, szaty z polyestru i brak postażanych rekwizytów. Co przy dość dobrej polskiej szkole rekwizytów jest karygodne!
miła, prosta rozrywka na popołudnie. oglądam z żoną - ona ma trochę "m jak miłość" ja mam trochę historii, którą lubię.
komu się nie podoba niech nie ogląda, zajmijcie się swoim życiem
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie