📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:44
na stemplu jest SOSNOWIEC bo płaciłem na poczcie w sosnowcu, bardzo często bywam w sosnowcu (o czym już kiedyś wspominałem a kiedyś nawet podałem miejscowość gdzie mieszkam i nie był to sosnowiec choć w linii prostej jakieś 35 km w prawo). Konto bankowe mam ale lubię czasami iść np na pocztę i pobajerować rożne niunie z rożnych okienek w rożnych miejscowościach - takie hobby.
to tyle słowem dementi i dziękuję za zachowanie uwagi na szczegóły.
to tyle słowem dementi i dziękuję za zachowanie uwagi na szczegóły.
HAL9000/2 napisał/a:
na stemplu jest SOSNOWIEC bo płaciłem na poczcie w sosnowcu, bardzo często bywam w sosnowcu (o czym już kiedyś wspominałem a kiedyś nawet podałem miejscowość gdzie mieszkam i nie był to sosnowiec choć w linii prostej jakieś 35 km w prawo). Konto bankowe mam ale lubię czasami iść np na pocztę i pobajerować rożne niunie z rożnych okienek w rożnych miejscowościach - takie hobby.
to tyle słowem dementi i dziękuję za zachowanie uwagi na szczegóły.![]()
Puszczam więc oczko - i piwo idzie do Ciebie
Najeżdżanie na PiS jest... Tandetne i prostackie.... Godne poziomu jakiś desperatów i nieogarniętych mamisynków.... Oczywiście jest tez pokazem udanej manipulacji Zachodnich Mediów...
@Up
co racja to racja Engelt też zrobił pare genialnych sztuk w temacie historycznym. Ale pamietajmy kto realizuje ten serial. Łepkowska czyli taka telenowela. Ludzie zachwycali sie ostatnio podobnym pażdzierzem w wykonaniu tureckim i nikt nie darł szat.
Mnie osobiscie najbardziej uderzyły lasrtkowe gacie, szaty z polyestru i brak postażanych rekwizytów. Co przy dość dobrej polskiej szkole rekwizytów jest karygodne!
co racja to racja Engelt też zrobił pare genialnych sztuk w temacie historycznym. Ale pamietajmy kto realizuje ten serial. Łepkowska czyli taka telenowela. Ludzie zachwycali sie ostatnio podobnym pażdzierzem w wykonaniu tureckim i nikt nie darł szat.
Mnie osobiscie najbardziej uderzyły lasrtkowe gacie, szaty z polyestru i brak postażanych rekwizytów. Co przy dość dobrej polskiej szkole rekwizytów jest karygodne!
miła, prosta rozrywka na popołudnie. oglądam z żoną - ona ma trochę "m jak miłość" ja mam trochę historii, którą lubię.
komu się nie podoba niech nie ogląda, zajmijcie się swoim życiem
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie