Takiego oto tatusia z córeczką spotkałem dzisiaj na skrzyżowaniu
Pewnie odwoził ze szkoły
I ten plecaczek Hello Kitty!
Pewnie Tyrynkiewicz wyrywa lachony na motor.
bardziej bym sie zastanawiał jakim ty gównem jeździsz że nie ma przedniej maski ...
podpis użytkownika
Get up, look up, and don't ever give up !
MarekkkM napisał/a:
no i co, k🤬a, z tego? środek transportu jak każdy, to córki przewieźć nie może?
nie spinaj się tak, bo se starego wysrasz...
gdy córka cię prosi byś napił się z nią herbaty z jej filiżanek, to masz pić i nie dyskutować
k................4
2014-03-12, 19:17
Skąd wiesz że to jego córeczka ?
a może to jego kochanka ?
z................m
2014-03-12, 19:22
Domine-Mortis napisał/a:
Na tym skrzyzowaniu byl jeden idiota i bynajmniej nie byl to gosc z corka na motocyklu
Bo tego c🤬ja w żółtym francuzie nawet nie zauważyli. Ale się podniecają plecaczkiem dzieciaka na motorze. Tak na dzień dzisiejszy wygląda ten portal. Niestety nic nie zapowiada zmian na lepsze.
dzieci od lat 7 chyba można już wozić legalnie jako pasażera na motocyklu, tak mi się wydaje, wiec nie rozumiem o co chodzi, dziewuszka wygląda na podstawówkę.
S................t
2014-03-12, 19:34
simek147666, Jak to "nie spinaj" skoro to wy spinacie pajacu? Normalna sytuacja. Ale gówniarzeria szuka sensacji. Mało tego, gówniarzeria tą "sensacje" wrzuciła na główną, no to chyba trzeba was op🤬lić i postawić do pionu nie?
elda1987 napisał/a:
dzieci od lat 7 chyba można już wozić legalnie jako pasażera na motocyklu, tak mi się wydaje, wiec nie rozumiem o co chodzi, dziewuszka wygląda na podstawówkę.
Od 4 roku dzieci można wozić na motocyklu. Do 7 roku mają jechać przed kierowcą na jedym fotelu i kierowca nie może przekroczyć 40 km/h bodajże. A później można zap🤬lać
Przecież małe dzieci też potrzebują przeszczepów!
b................h
2014-03-12, 19:55
zajebisty tornister kochanie
s................y
2014-03-12, 20:58
Yamaha Drag Star:) polecam posłuchać jak ten motorek pracuje:) koleżanki tej małej pewnie miały wilgoć jak tatuś pod podstawówke podjechał
m................s
2014-03-12, 21:25
wyrwal mloda dupe facio i jedzie sie zabawic
p................l
2014-03-13, 10:07
I czym się podniecać? Też podrzucałem moturem swojego 3 letniego syna do przedszkola.