J🤬 pisowskich kulsonów.
Jak nap🤬lali babcie z różami to też ich "pomawiano".
Po 1000 zł podwyżek dostali i zaj🤬i by za to drugiego.
Kto i kiedy takie podwyzyki dostal?

Większość komentujący to za pewne prawackie prawilniaki. Co niedziela w kościele. Żenujący jesteście.
Żenujący to jesteś ty skoro dla ciebie ktoś, kto nie lubi lewaków od razu musi być prawakiem. Wyobraź sobie, że ja stoję po środku.
podpis użytkownika
Szkoda gadać.
podpis użytkownika
Ty, byłeś tu. Ona, była tam. A wszyscy inni, byli gdzie indziej...podpis użytkownika
Oglądam sadola od lat I dopiero postanowiłem zalozyc konto. Żal.Wy tak głupi jesteście na serio, czy smieszkujecie sobie? Niedługo w Polsce druga Białoruś będzie, naprawdę tego nie widać? Ludzie, weźcie się ogarnijcie. LGBT nic nikomu złego nie zrobiło, a jeżeli obraża was bardziej flaga na pomniku od gw🤬cenia dzieci przez księży pedofili to macie coś nie tak z psychiką. Wasz system wartości jest posrany.
Kolego nie rób z siebie idioty. Nikt w Polsce nie jest pałowany przez policje za orientacje seksualną czy zmiane płci a za skakanie po radiowozie, szarpanie policjantów czy jak w przypadku głównego antybochatera/rke za pobicie co dokładnie jest nagrane ta dziesiątkach nagrań. Więc nie rób sobie z mordy dupy i nie zakrzywiaj rzeczywistości.
LGBT to tylko narzędzie inżynierii społecznej by wywołać określone cele. Sowieci nazywali takich ludzi pożytecznymi idiotami.
To już nawet kibolstwo było bardziej oddolne niż te całe lgbt.
Aktywiści to po prosty komuniści chcą cy specjalnego traktowania , "Bo im się należy"
Łykasz medialną papke jak pelikan. Idealny z Ciebie target dla mediów i nie ważne czy tych z prawej czy lewej strony. Włącz myślenie.
Buahahahah jak ja nawet telewizora nie posiadam xDDDDD pelikanem od łykania tęczowej papki jesteś tutaj ty.
podpis użytkownika
Siedzę w Stanach, nie przyjadę.podpis użytkownika
czasem.. żeby wygrać wojnę trzeba spalić wioskę
to tak jak określanie kiboli kibicami, widowisko sportowe czy wynik jest dla nich nie istotny, trzeba iść walczyć z kibicem przeciwnej drużyny, a jeszcze lepiej z policją
Żenujący to jesteś ty skoro dla ciebie ktoś, kto nie lubi lewaków od razu musi być prawakiem. Wyobraź sobie, że ja stoję po środku.
Zatem zgadzasz się na lanie po ryjach z powodu tęczowej flagi?
podpis użytkownika
"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, ż🤬dku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"