📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:58

Ja noszę nóż, gaz pieprzowy i wizytówkę mojego prawnika dla właściciela

smc napisał/a:
Ja noszę nóż, gaz pieprzowy i wizytówkę mojego prawnika dla właściciela
i zanim cokolwiek wyciągniesz już dawno leżysz znokautowane i płaczesz za mamusią.
I dlatego mam nóż przy sobie, żaden z piesków by już nie kozaczył ;_; Jeszcze gdyby kogoś bliskiego mi atakował to już tym bardziej bym się nie zastanawiał.
tpytlak7 napisał/a:
Leatherface ty c🤬ko, co u taty?
Mówił że jak zesrał ci się na ryj, to tak ci smakowało że prosiłeś jeszcze o dokładkę.
SupremeLeader napisał/a:
a tak na serio, z cyklu sadol uczy i bawi.Pamietajcie! W celu obrony przed agresywnym psem należy mu wsadzić palec w dupę, może nie pomoże ale przynajmniej na filmiku wyjdzie śmiesznie.
Jak pies złapie, to trzeba tłuc go pięścią w nos. W niektórych ras, to miejsce jest tak czułe jak u mężczyzn jaja. Dobry cios potrafi zniechęcić nawet najbardziej rozsierdzone bydle.
SupremeLeader napisał/a:
Pamietajcie! W celu obrony przed agresywnym psem należy mu wsadzić palec w dupę, może nie pomoże ale przynajmniej na filmiku wyjdzie śmiesznie.
pomoże pomoże, kiedyś jak mnie psy zatrzymały...
postpost napisał/a:
a tak na serio, z cyklu sadol uczy i bawi.
Jak pies złapie, to trzeba tłuc go pięścią w nos. W niektórych ras, to miejsce jest tak czułe jak u mężczyzn jaja. Dobry cios potrafi zniechęcić nawet najbardziej rozsierdzone bydle.
Kolejny internetowy mit, który może zrobić komuś krzywdę. Gdy zaatakuje cię pies, należy go zabić. Czymkolwiek, byle szybko. A potem po surowicę na wściekliznę. To jest jedyna skuteczna metoda obrony.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie