Gość rozpędził sie do ilu? 50? 60kmh?
Jedzie 23 sekundy.... Zrobił wiec 350-400m.... Gdzie są tak długie schody ruchome?
Bo on po położonych schodach jedzie, nie?
Na moją logikę Ai...
Raczej 30-40kmh
Na lotniskach takie ruchome chodniki mają nawet 1 km. Np. Terminal na El Prat w Barcelonie
Raczej 30-40kmh
Na lotniskach takie ruchome chodniki mają nawet 1 km. Np. Terminal na El Prat w Barcelonie
O widzisz, nawet na tym portalu ktoś czasem napisze z sensem

Dziś zrobiłem prawie 100km trip po górach nowym hardtailem. Jestem pod wrażeniem, jak daleko producenci poszli w rozwoju carbonowych rurek.
Nie wierzę, jeździsz rowerem i jarasz się karbonowymi "rurkami". Gejoza do kwadratu😃
Nie wierzę, jeździsz rowerem i jarasz się karbonowymi "rurkami". Gejoza do kwadratu😃
Wbrew pozorom, nie. Trzeba mieć siłę jak byk i serce jak dzwon (wydolność). Rower to tylko lekki patyk, którym odpychasz się od ziemi. Wszystko, co ważne musisz mieć w mięśniach. Jak masz na tyle siły, aby nim mocno odepchnąć się i rozpędzić się do 50-60km/h na zakrętach, gdzie nawet moto wymiękają, jest to 100% testosteron.
Raczej 30-40kmh
Zajebiste lotnisko.
W środku kompletnie inny świat niż na zewnątrz.
Można się zgubić
Dziś zrobiłem prawie 100km trip po górach nowym hardtailem. Jestem pod wrażeniem, jak daleko producenci poszli w rozwoju carbonowych rurek.
Oho, "milioner" znowu buja w obłokach. xD
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie