Główna Poczekalnia Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 37 minut temu
V.A.L.A.K Wczoraj 22:36 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
tomnbb Wczoraj 23:18 5
sothis napisał/a:

Gość rozpędził sie do ilu? 50? 60kmh?
Jedzie 23 sekundy.... Zrobił wiec 350-400m.... Gdzie są tak długie schody ruchome?
Bo on po położonych schodach jedzie, nie?
Na moją logikę Ai...

Raczej 30-40kmh
Na lotniskach takie ruchome chodniki mają nawet 1 km. Np. Terminal na El Prat w Barcelonie
Zgłoś
sothis Wczoraj 23:32 2
tomnbb napisał/a:

Raczej 30-40kmh
Na lotniskach takie ruchome chodniki mają nawet 1 km. Np. Terminal na El Prat w Barcelonie

O widzisz, nawet na tym portalu ktoś czasem napisze z sensem
Zgłoś
smc Dzisiaj 0:05
Dziś zrobiłem prawie 100km trip po górach nowym hardtailem. Jestem pod wrażeniem, jak daleko producenci poszli w rozwoju carbonowych rurek.
Zgłoś
Bestia_z_cricolandu Dzisiaj 1:13 2
smc napisał/a:

Dziś zrobiłem prawie 100km trip po górach nowym hardtailem. Jestem pod wrażeniem, jak daleko producenci poszli w rozwoju carbonowych rurek.

Nie wierzę, jeździsz rowerem i jarasz się karbonowymi "rurkami". Gejoza do kwadratu😃
Zgłoś
smc Dzisiaj 3:16
Bestia_z_cricolandu napisał/a:

Nie wierzę, jeździsz rowerem i jarasz się karbonowymi "rurkami". Gejoza do kwadratu😃

Wbrew pozorom, nie. Trzeba mieć siłę jak byk i serce jak dzwon (wydolność). Rower to tylko lekki patyk, którym odpychasz się od ziemi. Wszystko, co ważne musisz mieć w mięśniach. Jak masz na tyle siły, aby nim mocno odepchnąć się i rozpędzić się do 50-60km/h na zakrętach, gdzie nawet moto wymiękają, jest to 100% testosteron.
Zgłoś
kurdeee Dzisiaj 4:41
tomnbb napisał/a:

Raczej 30-40kmh

Zajebiste lotnisko.
W środku kompletnie inny świat niż na zewnątrz.
Można się zgubić
Zgłoś
kristodelgado Dzisiaj 7:15
Na szczęście ściana zamortyzowała uderzenie.
Zgłoś
Nemrod90 Dzisiaj 10:37
smc napisał/a:

Oho, "milioner" znowu buja w obłokach. xD
Zgłoś
Anal_Intruder_69 Dzisiaj 11:08
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem