Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Guldeny to są w Dying Light 2
Ja tam jakieś złoto zbieram nie zauważyłem, że na to guldeny mówią? Bugi mnie niszczą w tej grze, może przeoczyłem.
I co z tego że wakacje i sezon na idiotów?
Kiedy w Polsce paliwo było po około 5.85PLN tutaj (w Holandii) po 1.78. 1.85€ Zarobki od czasu wojny na Ukrainie jakoś radykalnie nie wzrosły ani w Polsce ani w Holandii, a nawet tu się trzymaj, w USA, Kanadzie czy takiej egzotycznej Portugalii.
Powinienem ogłaszać że wysokie ceny paliw w NL to wina PiSu i Morawieckiego.?
Czy może zdejmiesz gówno z oczu i się po świecie rozejrzysz i zobaczysz że wszędzie jest do dupy?
Wszedzie na świecie państwowa spółka gospodarki centralnie planowanej, odpowiedzialna za dystrybucję paliwa notuje 700% wzrostu zysków?
Wszedzie na świecie państwowa spółka gospodarki centralnie planowanej, odpowiedzialna za dystrybucję paliwa notuje 700% wzrostu zysków?
Wejdź na tą stronę i zobacz po ile jest dzisiaj paliwo w różnych państwach na świecie globalpetrolprices.com/gasoline_prices/ Możesz sobie walutę na złotówki zamienić i zobacz w jakich państwach paliwo jest droższe, To po ile chciałbyś te paliwo ? Po 6 zł ? To byłoby tańsze niż w USA, a przypominam, że Polska nie wydobywa ropy tylko kupuje,
Ty jesteś głąbem. Prawda jest taka, że holender za swoją średnią pensję kupi ponad 2x więcej litrów paliwa niż polak za swoją średnią pensję. Bij się z faktami pisowcu jeden z drugim.
To teraz wklej tabelkę ile duńczyk chleba kupi za wypłatę a ile Polak., lub ile wody z wodociągów albo kontenerów smieci .
To może zamiast jeczec na sadolach, wyjdź jełopie na ulicę . I weź kolegów
mało ci parad lpgtkgb ?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie