📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
26 minut temu

heartagram napisał/a:
Guldeny to są w Dying Light 2
Ja tam jakieś złoto zbieram nie zauważyłem, że na to guldeny mówią? Bugi mnie niszczą w tej grze, może przeoczyłem.
Makulata napisał/a:
Wszedzie na świecie państwowa spółka gospodarki centralnie planowanej, odpowiedzialna za dystrybucję paliwa notuje 700% wzrostu zysków?
Wejdź na tą stronę i zobacz po ile jest dzisiaj paliwo w różnych państwach na świecie globalpetrolprices.com/gasoline_prices/ Możesz sobie walutę na złotówki zamienić i zobacz w jakich państwach paliwo jest droższe, To po ile chciałbyś te paliwo ? Po 6 zł ? To byłoby tańsze niż w USA, a przypominam, że Polska nie wydobywa ropy tylko kupuje,
Baldzi napisał/a:
Ty jesteś głąbem. Prawda jest taka, że holender za swoją średnią pensję kupi ponad 2x więcej litrów paliwa niż polak za swoją średnią pensję. Bij się z faktami pisowcu jeden z drugim.
To teraz wklej tabelkę ile duńczyk chleba kupi za wypłatę a ile Polak., lub ile wody z wodociągów albo kontenerów smieci .
Keiko73 napisał/a:
To może zamiast jeczec na sadolach, wyjdź jełopie na ulicę . I weź kolegów
mało ci parad lpgtkgb ?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie