Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:50
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jolololo0808 2022-07-01, 17:20 4
Czytam te komentarze i wiem ,że nie ma szans dla tego kraju
Zgłoś
AbsolutnyBrakKarku 2022-07-01, 18:05
heartagram napisał/a:

Guldeny to są w Dying Light 2

Ja tam jakieś złoto zbieram nie zauważyłem, że na to guldeny mówią? Bugi mnie niszczą w tej grze, może przeoczyłem.
Zgłoś
WolvX 2022-07-01, 20:11 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Makulata 2022-07-01, 20:18 2
Kriski napisał/a:

I co z tego że wakacje i sezon na idiotów?
Kiedy w Polsce paliwo było po około 5.85PLN tutaj (w Holandii) po 1.78. 1.85€ Zarobki od czasu wojny na Ukrainie jakoś radykalnie nie wzrosły ani w Polsce ani w Holandii, a nawet tu się trzymaj, w USA, Kanadzie czy takiej egzotycznej Portugalii.
Powinienem ogłaszać że wysokie ceny paliw w NL to wina PiSu i Morawieckiego.?
Czy może zdejmiesz gówno z oczu i się po świecie rozejrzysz i zobaczysz że wszędzie jest do dupy?

Wszedzie na świecie państwowa spółka gospodarki centralnie planowanej, odpowiedzialna za dystrybucję paliwa notuje 700% wzrostu zysków?
Zgłoś
MrMorus 2022-07-01, 20:40 1
Makulata napisał/a:

Wszedzie na świecie państwowa spółka gospodarki centralnie planowanej, odpowiedzialna za dystrybucję paliwa notuje 700% wzrostu zysków?

Wejdź na tą stronę i zobacz po ile jest dzisiaj paliwo w różnych państwach na świecie globalpetrolprices.com/gasoline_prices/ Możesz sobie walutę na złotówki zamienić i zobacz w jakich państwach paliwo jest droższe, To po ile chciałbyś te paliwo ? Po 6 zł ? To byłoby tańsze niż w USA, a przypominam, że Polska nie wydobywa ropy tylko kupuje,
Zgłoś
focusek 2022-07-01, 22:10 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
pullup 2022-07-01, 22:28 2
Zgłoś
Sigonek 2022-07-01, 23:18 3
Zgłoś
Gienek.keneig11 2022-07-01, 23:20
Zgłoś
JackCactus 2022-07-01, 23:41
Baldzi napisał/a:

Ty jesteś głąbem. Prawda jest taka, że holender za swoją średnią pensję kupi ponad 2x więcej litrów paliwa niż polak za swoją średnią pensję. Bij się z faktami pisowcu jeden z drugim.

To teraz wklej tabelkę ile duńczyk chleba kupi za wypłatę a ile Polak., lub ile wody z wodociągów albo kontenerów smieci .
Zgłoś
wachatag 2022-07-02, 10:08 2
Zgłoś
Kidl3r 2022-07-03, 12:39
Zgłoś
wyznawca 2022-07-04, 8:04 1
Każdy tutaj broniący PISu i morawieckiego i jednocześnie jadący po "lewakach", że są głupi powinien od razu skoczyć jebnąć se eutanazje. Chryste złoty, jak można być tak głupim by wierzyć w to co słyszy się w TVP? Matka wami o ścianę rzucała za młodu?
Zgłoś
kocur 2022-07-05, 22:48
Keiko73 napisał/a:

To może zamiast jeczec na sadolach, wyjdź jełopie na ulicę . I weź kolegów

mało ci parad lpgtkgb ?
Zgłoś
koolowsky 2022-07-10, 20:11
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem