Dla mnie to bez znaczenia czy ta kobieta jest czarna, pracuje na polu bawełny czy też cywilizowana że tak trzyma gitarę. Lecz widzę jak ładnie wymiata i nie każdy z was by tak potrafił by...
Wielki szacunek dla tej kobiety widać że wysoko postawiona bo ma menagera ;P
Wielki szacunek dla tej kobiety widać że wysoko postawiona bo ma menagera ;P

mam gdzieś ,czy człowiek jest czarny,biały,żółty czy k🤬a niebieski,a dowc🤬y swoją drogą.Widać,że babka jest zdolna,ma słuch i świetnie gra,a to ,że trzyma inaczej gitarę to niezła ciekaowstka.Więc gimrasiści wyp🤬alać bo tak jak murzyni dzielą się na ciemnoskórych ludzi i cz🤬chów,azjatów i żółtków,białych i z🤬bów,tak userzy sadola dzielą się na inteligentnych i gimbusów.
Sniper512 napisał/a:
Niby tam k🤬a głodują a na gitare ma
gówno ma, pewnie komuś op🤬liła rożka albo zakosiła
podpis użytkownika
katana wa bushi no tamashi
@Linekk
też jesteś niebieski
[ Komentarz dodany przez: Linekk: 2011-03-18, 20:33 ]
Don't know where your parents are,
Cry directly in this jar,
I will drink it at the bar,
Sip sippin' on Orphan Tears.
też jesteś niebieski
[ Komentarz dodany przez: Linekk: 2011-03-18, 20:33 ]

podpis użytkownika
Little children, near and far,Don't know where your parents are,
Cry directly in this jar,
I will drink it at the bar,
Sip sippin' on Orphan Tears.

po piwach widzę że teksty o bawełnie pod każdym filmikiem z jakimś murzynem się już gimbusom znudziły i dobrze.
Po c🤬j te zj🤬e teksty?! Połowa z was pewnie nigdy wiosła nie trzymała. Zagrajcie coś dobrego na tak doj🤬ym pudle to dam browara.
Co do typiary to jest zajebista i widząc taki talent tylko się wk🤬iam, że taki jeden lub taka jedna piszczy w TV swoim zj🤬ym głosem i nagrywa jakieś zj🤬e kawałki bo ma znajomości lub dawała dupy dla nie jednego menagera.
Przykro, że takie talenty się marnują..
Co do typiary to jest zajebista i widząc taki talent tylko się wk🤬iam, że taki jeden lub taka jedna piszczy w TV swoim zj🤬ym głosem i nagrywa jakieś zj🤬e kawałki bo ma znajomości lub dawała dupy dla nie jednego menagera.
Przykro, że takie talenty się marnują..

admiralsuchy napisał/a:
Połowa z was pewnie nigdy wiosła nie trzymała.
Ile ja swojego czasu wiosłowałem. Na rybach, spływach bosmańskich, pontonem rekreacyjnie, ech... to były czasy. Aż się łezka w oku kręci.
Zajebiste, i to jest k🤬a artysta a nie jakieś tępe suki, które bez 15 komputerowych filtrów brzmią jak p🤬lnięta dętka od roweru. Zna ktoś tytuł utworu?
podpis użytkownika
Veni Vidi Vyiebane
Akcja zaczyna się koło 2:20.
To jest koleś, który gra w podobny sposób, tylko "troszkę"...szybciej. Michael Angelo Batio
To jest koleś, który gra w podobny sposób, tylko "troszkę"...szybciej. Michael Angelo Batio

jeszcze nie tak dawno temu na sadolu można było pośmiać się z murzynów ż🤬dów i innych odmieńców, ale przyszli tacy, którym się pokończyły demoty i komixxy do oglądania i sadol to już nie sadol : <
przywróćcie kawały o bawełnie!
przywróćcie kawały o bawełnie!
podpis użytkownika
Jam jest Pan Twój!
Babka fajnie gra, nie spinajcie się już tak pseudo rasiści, ona przynajmniej spokojnie gra na gitarce, a nie zap🤬la z gnatem i nie strzela do pierwszych napotkanych ludzi.
@GęsiorSB
nie wiem w jakim kontekście to napisałeś, ale mam nadzieje że to ironia więc stawiam ci piwo

@GęsiorSB
nie wiem w jakim kontekście to napisałeś, ale mam nadzieje że to ironia więc stawiam ci piwo