👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
15 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

T-Will napisał/a:
Szkoda, że tak mało. Chętnie posłuchałbym tego akcentu dłużej, zajebisty.
5:12

pacyfista napisał/a:
Udaje ruska rewelacyjnie.
faktycznie, ledwo powiedział dwa zdania
To jest typowy "ruski" akcent, udawany przez amerykanina, oczywiście typ robi to dobrze, ale jego struny głosowe nigdy nie będą w stanie perfekcyjnie tych charakterystycznych miękkich dźwięków wydawać. Oczywiście trik skuteczny bo skąd amerykanie (tym bardziej czarni bracia) mają wiedzieć jak brzmi prawdziwy ruski akcent? Oni nawet nie wiedzą gdzie jest rosja.
why, jeśli chodzi o stosunku polityczno-dyplomatyczne to racja, Ruskie nas jebią. Natomiast w stosunkach międzyludzkich jest nam bliżej do nich niż do tych z zachodu. Taki szwab, Belg, Holender, Francuz czy Anglik zawsze patrzy na Polaka z góry i traktuje z dużą rezerwą. A Ruski albo Ukrainiec zawsze zagada, zaśmieje się, kielona zaproponuje.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie