👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

No jakbym Tuska słyszał, teraz pewnie niedługo będzie moda w stylu na Grażynę Żarko, wrazie jakby film został skrytykowany to wrzucą kolejny jako wyjaśnienie ze to była ściema, oczywiście z całym szacunkiem dla projektu "Grażyna Żarko"
Niech on sobie ten granat wsadzi będzie jednego idiote mniej, tyle w temacie
Ciekawe w jakiej pozycji nagra następny film. Ustanie na głowie, albo zrobi szpagat?

Jak dla mnie dobry koleś polewe sobie robi z komentarzy i dobrze. A chyba wiadomo, że z tym granatem żartował.. Więc po co się spinacie?
Haha zgłoszę go na policję za przyznanie się do brania narkotyków
Dostanę kasę hahaha

Co jak co ale to już było zajebiste
Poprzednie bylo suchawe... :e

Poprzednie bylo suchawe... :e

Nie znam cię ale już cię nie lubię. Chyba dlatego że mówisz identycznie jak nasz płemieł.
Trolling taki sam, jak Grażyna, czy Basia Kwarc...
Jeszcze się nie pokapowaliście?
Przecież to taki sam podstawiony troll, jak Basia Kwarc, Grażyna Żarko i reszta videoblogerów.
A Wy się nabieracie...
Jeszcze się nie pokapowaliście?
Przecież to taki sam podstawiony troll, jak Basia Kwarc, Grażyna Żarko i reszta videoblogerów.
A Wy się nabieracie...

Jego filmik zostal nazwany gownem to teraz czuje sie popularny.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie