Polska akcja humanitarna go nienawidzi!
Kliknij i zobacz jak jednym prostym trikiem można pozbyć się głodu w Afryce!
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To już wiem dlaczego murzyni są czarni
@up jednak jesteś debilem
Przynajmniej sraki niedostanie
Dobrze, że podmuchał, bo by się oparzył.
@krasnal_hałabała Żeby umrzeć z głodu w dzisiejszym świecie,szczególnie w Europie to trzeba się zajebiście postarać.Żyjemy w niewyobrażalnym dobrobycie,nawet nie zdajemy sobie sprawy jak mamy dobrze.Jeśli ktoś dowie się,że jakakolwiek matka z dzieckiem głoduje od razu obsypie ją produktami spożywczymi i nie tylko.
@up, What?! nie wiem w jakim świecie wy żyjecie ale nikt nikomu nic nie daje za darmo, to właśnie ludzie typu niektórych tutaj oderwanych od rzeczywistości wynaleźli stronę internetową dla bezdomnych.
@up, Państwo ci nic nie da, musisz spełniać odpowiednie wymogi a jak już dostaniesz to wierz mi, nie wyżyjesz z tego, może to cię zaskoczy ale trzeba płacić nie tylko za jedzenie, za czynsz, za wodę, gaz, prąd etc. Z resztą ta rozmowa zabiera mi czas, nie przekonam cię, sam się przekonasz... nie wiem kiedy, w profilu masz napisany 64 rocznik ale sądzę że jesteś z tego stulecia albo należysz do jakichś elit. Wyżebrać? człowieku, tak, tak, żebrak trzyma bursztynową komnatę w dupie, trzeba mu ją zabrać bo przecież biedaki robaki pewnie ukradły.
Ja to nie pisze,że państwo z miejsca zapewni ci wszystko co będziesz chciał.Piszę,że w naszym kraju,jeśli nie masz na jedzenie coś ci rząd wyślę,lub poprostu ludzie kupią ci coś do jedzenie,jeśli odpowiednio zagrasz na ich emocjach.Czy gdyby wspomniana dziewczyna w ciąży do ciebie podeszła i poprosiła o jedzenie to byś coś jej nie kupił? Polacy najbotasi nie są,ale każdego stać na kilkuzłotową pomoc dla takich ludzi.W Europie problemu głodu nie ma w ogóle.Powiem więcej dzięki najnowszym technologiom marnuje się tony jedzenia.Oczywiście rządy kochanych socjalistów w ciągu najbliższym kilkudziesięciu lat mogą to zmienić.
konto usunięte
2018-05-09, 23:19
wy sie smiejecie a murzyn glodny nie chodzi