📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:19

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

w następnym odcinku jak uwieść swojego proboszcza live w MławaTV

Dziewczyna nie wiedziała co odpowiedzieć gościowi to powiedziała "aha"

Jeszcze zapomniałem dodać, to dokładnie w tym samym mieście w sondzie zrobią przez dokładnie tą samą "telewizję internetową" był pamiętny tekst "Zalegylazywować Marihunuaineinauneuinirweuianuifnduiwenueasunenen" czy jak to tam było.

z tymi osobami co się wypowiadały można by zoorganizować zlot Swingersów w Sieradzu... Pedałka bym chciał zobaczeć w akcji z gościem od tabletek !
Podchodzisz do laski i mówisz jej:"Fajne masz buty.Daj się przelecieć"

Paw zamiast pub dobra nazwa hehehe ;] Tu w hu.. pawow jest ;]
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie