👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:53

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nawet za bardzo nie wiem jak to skomentowac zeby jakies piwa zebrac...
Dostaliście możliwie najtańszy propagandowo materiał od stacji, która jebie bardziej niż tv z korei północnej a i tak bijecie pianę. Czyli jednak kupujecie gówno które wam niosą.
Smacznej kupy.
Smacznej kupy.
sudomakemeasandwich napisał/a:
@Velture HCV przez ślinę? Coś się nie zgadza.
Nie jestem lekarzem i mówię tylko co gadał policjant w materiale.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
A tak zmieniając temat
Ciekawe jak by się skończyło takie plucie u nas
(;
Ciekawe jak by się skończyło takie plucie u nas
(;
amerykanie wymyślili lepsze maski, są czarne, bawełniane, mają odpowiednią gramaturę, polewasz trochę wody i temu w środku nie przyjdzie do głowy, żeby pluć, skupia się raczej na łapaniu oddechu
zamieniamy wodę na świńską krew i sprawa rozwiązana

zamieniamy wodę na świńską krew i sprawa rozwiązana
podpis użytkownika
All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever
Może to być jakiś b8, ale polecam przeczytać

Kod:
http://wolna-polska.pl/wiadomosci/wielka-katastrofa-planowana-2017-oficjalny-program-zniszczenia-niemiec-plany-o-trzeciej-wojnie-swiatowej-2016-11
W tej masce powinien być dozownik z gazem (z lżejszym niż powietrze, żeby przypadkiem nie uciekł) i sprawa rozwiązana.
sucharek93 napisał/a:
Materiał z Wiadomości TVP1
Obecne "wiadomości" nie różnią się niczym od TV Trwam, czy RepublikaBananowa TV. Głupawa propaganda na poziomie Korei północnej.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie