👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@up
nie przesadzasz nigdy nie wchodziłeś na murek nawet niski. Tak trudno jest utrzymać równowagę stojąc prosto na dwóch nogach
No może tutaj mogłoby się komuś zakręcić w głowie bo tak nasze postrzeganie przestrzeni jest niedorobione, ale to kwestia przyzwyczajenia.
nie przesadzasz nigdy nie wchodziłeś na murek nawet niski. Tak trudno jest utrzymać równowagę stojąc prosto na dwóch nogach

no, trzeba mieć sporą odwagę żeby iść z babą za rękę w takiej sytuacji, przecież mogła go za sobą pociągnąć
w końcu mogła pomylić komin z piecem w kuchni i do niego wskoczyć

Ręce mi się zaczęły trząść... Trochę smutne, że przeciętna rosyjska kobieta ma większe jaja niż ja, hehe.
Masakra, w życiu bym tam nie wszedł nawet jakby ktoś oferował milion złotych. Ja mam taki lęk wysokości że boje się stać na balkonie na 3 piętrze trzymając się barierek.
A jak kiedyś wszedłem na latarnie morską to przykleiłem się do ściany i chodziłem w koło przyklejony do ściany.. a ludzie na wyjebce podchodzili do barierek i patrzyli w dół.
A jak kiedyś wszedłem na latarnie morską to przykleiłem się do ściany i chodziłem w koło przyklejony do ściany.. a ludzie na wyjebce podchodzili do barierek i patrzyli w dół.

Nie wiem jak wam, ale mi autentycznie nogi zmiękły jak kamerzysta zaczął się obracać - ja bym 10 razy stracił równowagę od samego myślenia że mogę stracić równowagę

Taaa... lekarstwo. Mnie ciarki po jajach przechodzą jak na to patrze a siedze 70cm od ziemi

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie