Niemiecka historia pamięta wiele przypadków recyklingu, ale ten jest wręcz egzotyczny. Niby zwykłe opuszczone lotnisko...
a tymczasem kryje w środku:
podpis użytkownika
-Gdybyś kochał się z kimś po raz absolutnie ostatni... Jak by było?
-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
Konto usunięte
2012-07-30, 3:29
Ty sama k🤬a jesteś lotnisko...
Tak ... c🤬jowo... wiadomo lepiej zrobić meline by żule miały gdzie spać i pod siebie srać.
zonk
2012-07-30, 9:00
Tradycyjnie polaczki spinają dupę. A teraz hejtucie dalej polaczki.
Po pierwsze to żadne lotnisko tylko hangar dla sterowców (bardzo nietrafiona inwestycja...)...
Po drugie byłem tam i na prawdę fajne to jest dla dzieci do lat 10, potem każdy normalny człowiek zauważa że jest c🤬jnia i kicz jak ja p🤬le...
po trzecie i ostatnie: SQT p🤬l się buraku zaj🤬y, jak ci polaczki nie pasują to wyp🤬alaj do ju es ej ssać pałe...
Konto usunięte
2012-07-30, 10:18
tez odwiedzilem to miejsce, jednak nie rozumiem waszych negatywnych komentarzy. Jesli jedziecie w takie miejsca tylko w celach konsumpcyjnych, to nie miejcie pretensji o ceny, bo sa one robione na niemieckie realia. Osobiscie polecam to miejsce, ladnie zrobione, na nic nie moglem narzekac.
Ale skoro wolicie kolejny raz sie najebac( opieram to o wasze komentarze), niz zobaczyc "pare ciekawych miejsc" to wasza sprawa.
Nie wole się naj🤬, wolę jednak pooglądać CIEKAWE miejsca a nie ich tanie i kiczowate kopie...
Ja również byłem, ale tak dla odmiany bardzo mi się podobało. Tylko niestety, trzeba mieć kasę na te wszystkie atrakcje, które tam są
a tak wogóle gdzie to jest jakie to miasto ?
Pewien kompozytor ma u mnie browara za prawdę, którą powiedział pewnej k🤬ie na jej temat. Zauważyłem, że ten lamus na wszystkich tutaj szczeka, a jest głupi jak but.
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
BongMan napisał/a:
Pewien kompozytor ma u mnie browara za prawdę, którą powiedział pewnej k🤬ie na jej temat. Zauważyłem, że ten lamus na wszystkich tutaj szczeka, a jest głupi jak but.
Ojej twoje szczekanie najbardziej mnie przejmuje. Nawet nie wiesz jaką mam radochę czytać takie spiny jak twoje.
byłem tam w tym Tropical Insel i muszę przyznać że to jest porażka, nudno, mało atrakcji, więcej czasu spędza się na szukaniu wyjścia niż na samych atrakcjach. a tak btw. to raczej nie jest lotnisko jako lotnisko tylko hala produkcyjna Zeppelinów
SQT napisał/a:
Nawet nie wiesz jaką mam radochę czytać takie spiny jak twoje.
Radocha, a tak naprawdę to:
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
kogel napisał/a:
a tak wogóle gdzie to jest jakie to miasto ?
to jest przedmieście albo obrzeża (jak kto woli) Berlina
Konto usunięte
2012-07-30, 11:54
Napisz poprawnie, to Ci odpowiemy.
PS. Byłem tam i nie było tak źle, co prawda mogłem sobie na wszystko pozwolić bo do biednych nie należę. Lepiej na prawdziwych tropikach jest i lepiej lecieć tam niż do dojczów srslsy.
BongMan napisał/a:
Radocha, a tak naprawdę to:
Obrazek
w przeciwieństwie nie sram ogniem co chwilę tak jak ty polaczku.