Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:50
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2012-07-30, 3:29 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Aloz 2012-07-30, 3:32
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
zonk 2012-07-30, 9:00 1
Tradycyjnie polaczki spinają dupę. A teraz hejtucie dalej polaczki.
Zgłoś
chopin666 2012-07-30, 9:59
konto usunięte 2012-07-30, 10:18 5
Zgłoś
chopin666 2012-07-30, 10:27
Zgłoś
imperatoro 2012-07-30, 10:40
Ja również byłem, ale tak dla odmiany bardzo mi się podobało. Tylko niestety, trzeba mieć kasę na te wszystkie atrakcje, które tam są
Zgłoś
kogel 2012-07-30, 11:06
a tak wogóle gdzie to jest jakie to miasto ?
Zgłoś
BongMan 2012-07-30, 11:45 1
Zgłoś
zonk 2012-07-30, 11:47
Zgłoś
ukasz93 2012-07-30, 11:47
byłem tam w tym Tropical Insel i muszę przyznać że to jest porażka, nudno, mało atrakcji, więcej czasu spędza się na szukaniu wyjścia niż na samych atrakcjach. a tak btw. to raczej nie jest lotnisko jako lotnisko tylko hala produkcyjna Zeppelinów
Zgłoś
BongMan 2012-07-30, 11:49 2
SQT napisał/a:

Nawet nie wiesz jaką mam radochę czytać takie spiny jak twoje.

Radocha, a tak naprawdę to:

Zgłoś
ukasz93 2012-07-30, 11:49
kogel napisał/a:

a tak wogóle gdzie to jest jakie to miasto ?

to jest przedmieście albo obrzeża (jak kto woli) Berlina
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-30, 11:54
Napisz poprawnie, to Ci odpowiemy.

PS. Byłem tam i nie było tak źle, co prawda mogłem sobie na wszystko pozwolić bo do biednych nie należę. Lepiej na prawdziwych tropikach jest i lepiej lecieć tam niż do dojczów srslsy.
Zgłoś
zonk 2012-07-30, 11:58
BongMan napisał/a:

Radocha, a tak naprawdę to:
Obrazek

w przeciwieństwie nie sram ogniem co chwilę tak jak ty polaczku.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem