Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
WieprzowinkadlaMuslimka 2022-07-08, 23:10
p47 napisał/a:

tam gdzie nie ma cz🤬chow nie ma zamieszek,kradziezy,gwaltow itd. zmierc smoluchom!

Ty chłopok chyba nigdy nie był w Nowej Hucie i nie spotkał prawilnych nierobów prawilnie kibicujących jakiejś prawilnej grupie biegaczy za prawilną piłką prawilnie kopaną

///
Zgłoś
Sosna84 2022-07-08, 23:58 2
Cz🤬ch z bronią...
Czyli czyjś sklep zostanie okradziony, albo czyjaś córka zgw🤬cona.
Zgłoś
35i 2022-07-09, 4:07
Sosna84 napisał/a:

Cz🤬ch z bronią...
Czyli czyjś sklep zostanie okradziony, albo czyjaś córka zgw🤬cona.

Zgw🤬cona i zabita lub zabita i zgw🤬cona.
Zgłoś
Cipczan 2022-07-09, 7:55
Blade - ostatni łowca.
Zgłoś
Autor 2022-07-09, 10:05 2
mwaski napisał/a:

No to popatrzmy:
Powszechna Deklaracja Praw Człowieka, Art. 3: "Każdy człowiek ma prawo do życia, wolności i bezpieczeństwa swej osoby"
Konstytucja RP, Art. 41, ust. 1: "Każdemu zapewnia się nietykalność osobistą i wolność osobistą. Pozbawienie lub ograniczenie wolności może nastąpić tylko na zasadach i w trybie określonych w ustawie"
Ja tutaj słowa o dostępie do broni nie widzę. To, że tobie WYDAJE SIĘ, że prawo do bezpieczeństwa ma być realizowane poprzez powszechny dostęp do broni, to jest właśnie prawackie sp🤬olenie umysłowe.

Bo jesteś jednym z tych, którym wskazuje się na Księżyc, a Ty patrzysz na palec.
Wolność szeroko rozumiana, to również prawo do obrony własnego życia. Pozbawiając człowieka prawa do obrony, pozbawiasz go wolności. Broń jak sama nazwa jej wskazuje służy do obrony, a to, że bandyci używają jej do napaści wykorzystują aparatczycy komunistyczni replikujący się w kolejnych pokoleniach do propagandy i narracji, która wpisała się w Twój światopogląd.
Zgłoś
rektus 2022-07-09, 11:23
murzyn mądrzejszy od Białego. Fejk
Zgłoś
OpenStreetMaps 2022-07-09, 12:09 1
No co podwójne standardy gdyby jakiś biały nakręcił podobny spot wyborczy jak karabinem przegania
czarny motłoch ze sklepu roznoszący murzyńską ospę to w polityce nie miałby czego już szukać.

podpis użytkownika

Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały

Kanał na Y.T "Km2bp"
Zgłoś
hardowski 2022-07-09, 12:33 1
Teraz odwróćmy role i patrzmy jak świat płonie...
Zgłoś
wilkoala 2022-07-09, 19:20
OpenStreetMaps napisał/a:

No co podwójne standardy gdyby jakiś biały nakręcił podobny spot wyborczy jak karabinem przegania
czarny motłoch ze sklepu roznoszący murzyńską ospę to w polityce nie miałby czego już szukać.

Tak sobie myślę że to fejk.
Nie wierzę że amerykanie są aż tak głupi.
Zgłoś
sadol001 2022-07-10, 12:20
wilkoala napisał/a:

Tak sobie myślę że to fejk.
Nie wierzę że amerykanie są aż tak głupi.

Oni na butelce wody mają napisane, że opakowanie nie nadaje się do spożycia. Nadal nie wierzysz w ich głupotę?
Zgłoś