tam gdzie nie ma cz🤬chow nie ma zamieszek,kradziezy,gwaltow itd. zmierc smoluchom!
Ty chłopok chyba nigdy nie był w Nowej Hucie i nie spotkał prawilnych nierobów prawilnie kibicujących jakiejś prawilnej grupie biegaczy za prawilną piłką prawilnie kopaną

///
Czyli czyjś sklep zostanie okradziony, albo czyjaś córka zgw🤬cona.
Cz🤬ch z bronią...
Czyli czyjś sklep zostanie okradziony, albo czyjaś córka zgw🤬cona.
Zgw🤬cona i zabita lub zabita i zgw🤬cona.
No to popatrzmy:
Powszechna Deklaracja Praw Człowieka, Art. 3: "Każdy człowiek ma prawo do życia, wolności i bezpieczeństwa swej osoby"
Konstytucja RP, Art. 41, ust. 1: "Każdemu zapewnia się nietykalność osobistą i wolność osobistą. Pozbawienie lub ograniczenie wolności może nastąpić tylko na zasadach i w trybie określonych w ustawie"
Ja tutaj słowa o dostępie do broni nie widzę. To, że tobie WYDAJE SIĘ, że prawo do bezpieczeństwa ma być realizowane poprzez powszechny dostęp do broni, to jest właśnie prawackie sp🤬olenie umysłowe.
Bo jesteś jednym z tych, którym wskazuje się na Księżyc, a Ty patrzysz na palec.
Wolność szeroko rozumiana, to również prawo do obrony własnego życia. Pozbawiając człowieka prawa do obrony, pozbawiasz go wolności. Broń jak sama nazwa jej wskazuje służy do obrony, a to, że bandyci używają jej do napaści wykorzystują aparatczycy komunistyczni replikujący się w kolejnych pokoleniach do propagandy i narracji, która wpisała się w Twój światopogląd.
czarny motłoch ze sklepu roznoszący murzyńską ospę to w polityce nie miałby czego już szukać.
podpis użytkownika
Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
No co podwójne standardy gdyby jakiś biały nakręcił podobny spot wyborczy jak karabinem przegania
czarny motłoch ze sklepu roznoszący murzyńską ospę to w polityce nie miałby czego już szukać.
Tak sobie myślę że to fejk.
Nie wierzę że amerykanie są aż tak głupi.