ta płaćcie abonament dla tych c🤬li co po 200 tysi zarabiają ...
ALe ja nawet telewizora nie mam podlaczonego

nie pozdrawiam euro komuchow
Dodatkowo żeby było zabawniej nie jest to podatek od stanu faktycznego (czyli tego, ze faktycznie oglądasz telewizję) tylko tzw. podatek od możliwości (czyli od tego że masz możliwość oglądania TV, dlatego obejmuje on również nowoczesne komórki, konsole (z netflix itp.), komputery, nawet lodówki jak masz te najnowsze modele z wbudowanym LCD i dostępem do sieci oraz kodekami).
Tusk sam nawoływał aby nie płacić abonamentu ale mówił że prezydent kaczyński stoi na przeszkodzie .
Teraz peowcy mają własnego prezydenta i nic nie stoi na przeszkodzie aby ustawowo znieść abonament , ryży kłamca!
Śmiech śmiechem, ale mi przyszedł rachunek za niepłacenie abonamentu przez 3 lata 1340zł... A ludzi którzy zostali ponagleni do zapłaty jest od groma. Z czego w ogóle nie oglądam takich syfnych programów jak 1 czy 2 o reszcie nie wspominając. A płacić każdy musi kto ma odbiornik. Niestety jest to żenada...
Ktoś ma namiary na tą panią? Bo tak szukam po google i google nic o tej pani nie wie... a po tych jej goglach widać że męża nie ma a chętnie bym ją poznał.