Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
cuurniprime 2016-12-18, 23:30 77
Co za sk🤬ysyn...
Zgłoś
n................a 2016-12-19, 0:05 21
Po co taki człowiek żyje jak ten chwast? Wyrwałbym chwasta.
Zgłoś
b................z 2016-12-19, 6:37 19
To już wiadomo czemu menele mają zawsze obite ryje he he
Zgłoś
brylant1412 2016-12-19, 7:00 44
kiedyś on się nap🤬li to życzę mu żeby wszystkie psy w okolicy go wyr🤬ali

podpis użytkownika

>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Zgłoś
dardevil 2016-12-19, 9:15 3
Dobrze zasranym menelom
Zgłoś
a................5 2016-12-19, 9:43 19
"co za sk🤬ysyn" "Po co taki człowiek żyje jak ten chwast? Wyrwałbym chwasta" - SADISTIC AD 2016 , wy c🤬le j🤬e macie sie z tego tutaj śmiać a nie morały prawić,
PS- HA HA HA
Zgłoś
kosciur2 2016-12-19, 10:39 7
Życzę Ci c🤬ju byś w Wigilię zadławił się ością, by w Sylwestra wyj🤬a Ci petarda w ręce a w nowy rok c🤬ju uduś się rzygami!
Zgłoś
robert357 2016-12-19, 11:37 6
ads135 napisał/a:

"co za sk🤬ysyn" "Po co taki człowiek żyje jak ten chwast? Wyrwałbym chwasta" - SADISTIC AD 2016 , wy c🤬le j🤬e macie sie z tego tutaj śmiać a nie morały prawić,
PS- HA HA HA

Śmiesznie by było, jakby dostał potem po ryju za to, albo kozaczył do silniejszych. Tak po prostu jest nudno, bo każdy potrafi słabszemu przyj🤬.

podpis użytkownika

:dupofala: :kupa_radosci:
:mysle:
Zgłoś
a................5 2016-12-19, 12:22 2
robert357 napisał/a:

Śmiesznie by było, jakby dostał potem po ryju za to, albo kozaczył do silniejszych. Tak po prostu jest nudno, bo każdy potrafi słabszemu przyj🤬.

jasna sprawa ze byłoby śmieszniej ,ale wszystkiego mieć nie można
Zgłoś
Ingles 2016-12-19, 12:25 3
Ale p🤬licie smuty. A może to menele co mu codziennie obsrywają klatkę schodową... Mnie tam się podobało i parsknąłem śmiechem, ale po komentarzach widzę, że poj🤬y mi się portale i wszedłem na jakieś zj🤬e lewackie forum obrońców praw człowieka. Wielcy k🤬a obrońcy moralności, czciciele godnych zachowań. Jakbyście od czasu do czasu poszli na porządną imprezę ze znajomymi to by się wam zdarzyło nie takie rzeczy zobaczyć. I co innego skakać po głowie pijanemu kolesiowi a co innego taktycznie jednym kopem "przez ścianę" powalić dwóch kolesi. Dla mnie bomba!

Kto nigdy nie zrobił komuś krzywdy dla śmiechu niech pierwszy rzuci kamieniem (najlepiej nie we mnie, tylko w jakiegoś żula ).
Zgłoś
bollol_stern 2016-12-19, 14:13 9
@up

Kolega wychowany w Radomiu czy Sosnowcu? Choć po ostatnim akapicie, może łódzkie Bałuty?
Zgłoś
miskolargol 2016-12-19, 15:52 2
zwykly podludz
Zgłoś
n................a 2016-12-19, 15:53 1
ads135 napisał/a:

PS- HA HA HA

Morda obsrańcu. Nie będziesz mi mówił, jak mam żyć.

Ingles napisał/a:

Kto nigdy nie zrobił komuś krzywdy dla śmiechu niech pierwszy rzuci kamieniem (najlepiej nie we mnie, tylko w jakiegoś żula ).

Tak k🤬a. A potem wracam z imprezy uj🤬y we krwi, bo takich patoli trzeba ustawiać na mieście, co dla zabawy chcą komuś wp🤬lić. Życzę Ci, żebyś kiedyś swoją niepohamowaną żądzę spuszczenia wp🤬lu po pijaku chciał wyładować na mnie. Powodzenia.
Zgłoś
M................6 2016-12-19, 18:26
Ingles napisał/a:

Dla śmiechu? Wiesz, rzuciłbym kamieniem ale głaz będzie lepszy...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie