Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:36
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
remi1982 2014-03-22, 14:27
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-22, 14:44
i co? Nie wyszla ?
Zgłoś
LOADING... 2014-03-22, 15:22
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Gruby Brzuch 2014-03-22, 15:45 1
Hahahaha!
Przecież go to jebie, jak zeszłoroczny śnieg...
Zgłoś
Bankai 2014-03-22, 16:57
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-22, 17:10 9
Zgłoś
Erni90 2014-03-22, 17:13 1
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-22, 17:43 1
Zgłoś
bagerek 2014-03-22, 18:14 3
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-22, 18:27 1
Większość tych dzieci jest urodzona na życzenie. Obecnie, w ramach badań prenatalnych, matka wie, że nosi w łonie takie dziecko. Te tam na filmiku świadomie zrezygnowały z aborcji, żeby urodzić niepełnosprawne dziecko i teraz chcą naszych pieniędzy, żeby je utrzymać.
Zgłoś
korinogaro 2014-03-22, 18:30 2
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-22, 18:42
Mnie nie obchodzą jej problemy, a co dopiero jego.
Zgłoś
Alaerae 2014-03-22, 18:49 5
Ech, zaczyna się gadanie o lewactwie, polaczkowatości, socjalu, cebulactwie i innych internetowych kwestiach...

Rozumiem, że większość z was (bo na pewno nie wszyscy) płaci podatki i ma prawo, żeby rozporządzać swoimi pieniędzmi, ale:

1) czy ktoś z was rzeczywiście rozporządzał pieniędzmi ze swoich podatków? bo ja mam wrażenie, że pieniądze, które przeznaczam na składki dla NFZ idą na pensje i urządzenia gabinetów dyrektorów... nie interesuje mnie jakie macie zdanie o WOŚP (więc darujcie sobie offtopic) ale zauważcie, że oni, gromadząc pieniądze podczas krótkiego i ścisłego okresu jakoś potrafią wyposażać szpitale (byłem parę razy leczony i zawsze podczas jakiejś terapii miałem do czynienia z tymi urządzeniami).
Za to podatek płacę cały rok i efekty są kilkaset procent mniejsze.

2) nie rozumiecie, że taka sytuacja może przytrafić się każdemu z was? (większość będzie dopiero zakładać rodziny, a o chemii w żywności chyba, nie muszę przypominać - z czegoś się te kalectwa jednak biorą i wcale nie musi matka chlać lub palić podczas ciąży). Zobaczymy czy wówczas zdecydujecie się na eutanazje, aborcje czy co tam chcecie, gdy postawią was już przed faktem dokonanym. Widać dzięki waszym komentarzom doskonale, ile osób ma pojęcie o byciu rodzicem i ile osób faktycznie przygotowuje się do dorosłego życia.
Skończcie najpierw proces kształcenia, pożyjcie kilka lat na własną rękę, zobaczcie co w życiu jest ważne.

3) jeżeli już, moje pieniądze z podatków, mają być gdzieś przeznaczone, to wolę, żeby trafiły do tych potrzebujących, niż do ukraińskich rewolucjonistów (chcieli rewolucji, mają ją? - więc niech się liczą z konsekwencjami). I tutaj ta pani użyła według mnie najlepszego argumentu.

I żeby do was dotarło - osoba mówiąca na tym filmiku nie jest politykiem, nie jest osobą medialną, nie jest osobą wszechstronnie wykształconą więc swój język, swoje myśli kieruje w sposób prosty i decydujący o tym, co jest dla niej aktualnie ważne. Rozmawiając z premierem skupia uwagę na problemach, które faktycznie jej dotyczą bo skupia się na swojej osobie i korzyściach ścisłej grupy.
Wy postawienie w podobnej sytuacji zachowalibyście się z psychologicznego punktu widzenia dokładnie tak samo.
Tusk wyszedł do protestujących, bo widocznie poczuł cień swojej przyszłej kampanii wyborczej (co najlepiej pokazuje jak realne są sondaże podawane w TV) i miał nadzieję, na wyjście z tej sytuacji z korzyścią dla swojego wizerunku. A że kłamią, zapewniają, obiecują - kiedy tego nie robili? Więc ten przez was nazywany "pejs" nie jest dla nie żadnym zaskoczeniem, chyba, że na was robi wrażenie mówienie o tym, co się faktycznie myśli i szczerość...
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-22, 19:06
buahaha jaka napinka pare lat temu na haslo donka chowali babciom dowody, teraz po nim jada bo to lewak socjalista co kaze ludziom ktorzy nie pracuja zdychac z glodu
Zgłoś
MudPie 2014-03-22, 19:46 1
Myslałem, że poczytam jakieś ciekawe wypowiedzi pod tym tematem. Większość tu wypowiadających się to banda idiotów..
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem