Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:19
Witam , zapraszam do dyskusji z polkami które dają dupy c🤬kom i są z tego dumne. Nie tolerancyjnych ludzi nazywają zacofanymi islamofobami

Liczę na masę trudnych pytań z waszej strony , a najlepiej kulturalnie zadanych bo wtedy nie mają się czego przyczepić i muszą odpowiadać a co jest rzeczą normalną u nich nie potrafią odpowiedzieć na trudne pytania

https :// www . facebook . com /events/1378864969035585 /1379464448975637/ ?notif_t=event_mall_reply

Pierwszy temat nie mogę dodać linka , usuńcie spacje

Tutaj wymiana zdań na zachęcenie:

Bonusowe Heheszki:

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
SilverSky 2014-03-15, 12:38
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-15, 13:18
Nie ma żadnej idei dawania dupy brudasom, nie chodzi o to że są w czymś lepsi od białych. Po prostu te baby mają zboczenie o nazwie heterochromofilia. Czyli że podnieci się tylko jak jej wsadzi przedstawiciel innej rasy.
Zgłoś
loczenty 2014-03-15, 13:26
Może i kobioeta ma racje krytykując "religie pokoju", ale nie mozna tego robic w takiej formie. Każdy, kto jets w taki sposób krytykowany zamiast analizowac argumenty od razu przyjmuje postawe obronna i neguje wszystko, co mu si e mówi - pisze.
Żeby kogos przekonać trzeba używac merytorycznych argumentów w sposób spokojny i rzeczowy, nie zniżając sie do ataków "ad personam" czy nie reagując na buractrwo rozmówcy. Tylko klasa i inteligencją da się wygrywać nie taplając sie w błocie jak ta "kobieta"
Zgłoś
sabby7890 2014-03-15, 13:30
@up

Tak. Ja nie użyłem tam ANI JEDNEGO brzydkiego słowa, po prostu zacytowałem kilka wersetów (niewygodnych dosyć) z Koranu, poprosiłem grzecznie o odniesienie się do nich i co? Najpierw kasowali moje posty, potem mnie zablokowali i już na wydarzenie wejść nie mogę. Hejterów nie kasują, bo wiadomo - hejterzy gówno mogą.
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-15, 13:40 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-15, 13:44 1
Napisać "łalah łakbar", otrzymywać codziennie 20 wiadomości z pogróżkami ~bezcenne
Zgłoś
Radysh 2014-03-15, 14:33 1
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-15, 14:44
"Mymlosz końskie pączki"
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-15, 14:51
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-15, 16:45 22

Zgłoś
konto usunięte 2014-03-15, 17:21 1
facebook.com/events/1378864969035585/?fref=ts macie gotowego linka

facebook.com/events/1378864969035585/?fref=ts
Zgłoś
ergoultra 2014-03-15, 17:43 1
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-15, 18:02
ahahaha Polska idiotka, tez przepadnie w brudolandii jak jej kolezaneczka.
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-15, 18:05
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-15, 19:02 3
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem