👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
Wszyscy hejtujecie, a tak naprawdę to wyszedł mu ten filmik. Ale nie lepiej wpatrywać się w hamerykańskich kretynów. Podpowiem Wam coś, w hameryce hamerykańce tak samo reagują na swoje filmiki jak Wy na te polskie.
Ta babeczka od 1:57 w czarnych legginsikach i okularach w panterkę bardzo fajna, podoba mi się...

Idiota nie idiota ale telefon zdobył.
Głupie nie głupie ale telefon zdobył.
Głupie nie głupie ale telefon zdobył.
I gdzie niby ona dała mu swój numer ? Z tego co ja tam widziałem, to ona powiedziała jemu, żeby zapisał jej swój numer... Może nie chciała być niemiła, a i tak to oleje

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie