Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
squach 2022-05-20, 8:06 3
Sam zostałem potrącony kierując ruchem przy wypadku, więc c🤬j w dupę takim k🤬a kierowcom (niecierpliwym). Koleś zignorował blokadę, wjechał we mnie i sp🤬olił. Na szczęście został zatrzymany na 2 końcu blokady, dostał wp🤬l i nauczkę.
Zgłoś
Siriuz 2022-05-20, 8:37 8
Karmazon napisał/a:

Może ktoś zwróci uwagę na problem blokowania dróg

C🤬ja zwroci... Mamy lewackie otepienie umyslowe w kraju. Piesi i rowerzysty sa jak swiete krowy w Indiach. Moga srac na srodku drogi i jak ich tkniesz chocby niechcacy to jestes zbrodniasz i faszysta. Predzej zamkna droge dla samochodow i zrobia z niej sciezke pieszo-rowerowa. Cholerny regres cywilizacyjny.

podpis użytkownika

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
ra0mir 2022-05-20, 10:22 1
fantomas80 napisał/a:

Na szczęście złapali już tego śmiecia. Był kompletnie pijany. Mam nadzieję że zgnije w pierdlu.

To po co na rower wsiadał?

podpis użytkownika

J🤬 ruskie onuce bez litości.
Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
Zgłoś
Miecz 2022-05-20, 11:32
Lubię sadistica za to, że tutaj pełno z🤬bów.... Oczywiście mam nadzieję, że jak jakiś naj🤬y rozpiździ komuś z forum matkę, żonę albo dziecko to będziemy mieli z tego full relację ze zdjęciami i video. Wtedy chętnie dam piwko za materiał własny
Zgłoś
Siriuz 2022-05-20, 12:08 13
Miecz napisał/a:

Lubię sadistica za to, że tutaj pełno z🤬bów.... Oczywiście mam nadzieję, że jak jakiś naj🤬y rozpiździ komuś z forum matkę, żonę albo dziecko to będziemy mieli z tego full relację ze zdjęciami i video. Wtedy chętnie dam piwko za materiał własny

Malo prawdopodobne. Ludzie na stadisticu wchodzac na pasy maja przed oczami te wszystkie materialy z harda i ida jak amerykaniec przez wietnamska dzungle. Mysle tez, ze przy rodzinnych obiadkach edukuja bliskich.

podpis użytkownika

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
gixi 2022-05-20, 12:39
narkotykiTanio.pl napisał/a:

Jaka to tablica, bo nie potrafię odczytać? Sprawdziłem WF437TJ i kilka podobnych ale wyskakuje opel a nie honda.

saves napisał/a:

Źle odczytałeś WF (warszawska Praga Południe) nie ma jeszcze dwóch liter na tablicy.

Piszą, że kierowca z gminy Tarczyn, a to daje początek WPI . Istnieje tablica WPI 437TJ, ale nie ma podanej marki pojazdu.
Zgłoś
homorek 2022-05-20, 19:44
Dobre kombo odj🤬... Takie max kille to w gta 1 z hary kryszna szły
Zgłoś
z3r0c00l1337 2022-05-20, 19:48 1
Zdjęcie kierowcy zostało opublikowane

Zgłoś
MukaPuka 2022-05-21, 11:34 1
Karmazon napisał/a:

Może ktoś zwróci uwagę na problem blokowania dróg bo j🤬i pedalarze muszą pokazać że umieją jeździć rowerem, zamiast jeździć po drogach leśnych i rowerowych. Tu to jeszcze wersja lite, w 3city blokują w weekendy główne miejskie przejazdówki, raz bo rowerki, raz bo pseudo maraton, oczywiście c🤬j z ogromną promenadą nadmorską, c🤬j z trasami rowerowymi na całych Kaszubach, oni muszą paraliżować miasto i c🤬j.

ale Ty jesteś głupi, zejdźcie wszyscy z drogi bo jaśnie pan jedzie, jedyny prawilny użytkownik drogi. Droga to droga i każdy może po niej jeździć, nie było ścieżki rowerowej to jechali drogą i przestań p🤬lić dzbanie. Co mieli po piachu jechać, między drzewami czy sami mieli k🤬a karczować ten las? Wypowiedź typowego leniwego patola, który nawet po bułki jedzie autem i uważa się za króla tras.

podpis użytkownika

już raz mnie zaprosili.
Zgłoś
emperorzbigniew 2022-05-21, 11:57
zrzutka.pl/kd9g4e

podpis użytkownika

Okres ważności moich postów kończy się z chwilą ich opublikowania
Zgłoś
wawu1991 2022-05-21, 15:04 1
pedalarze to nie ludzie
Zgłoś
ritu4l 2022-05-22, 21:51
SirMajkel napisał/a:

ale Ty jesteś głupi, zejdźcie wszyscy z drogi bo jaśnie pan jedzie, jedyny prawilny użytkownik drogi. Droga to droga i każdy może po niej jeździć, nie było ścieżki rowerowej to jechali drogą i przestań p🤬lić dzbanie. Co mieli po piachu jechać, między drzewami czy sami mieli k🤬a karczować ten las? Wypowiedź typowego leniwego patola, który nawet po bułki jedzie autem i uważa się za króla tras.

I czego tu po was pedałlarze oczekiwać, skoro nawet nie przeczytałeś ze zrozumieniem śmieszny sir buraku.

podpis użytkownika

One, two, Freddy's coming for you.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Zgłoś
kulawiec 2022-05-22, 23:31 2
Pedalarze, powinni mieć swój pedalski placyk i niech sobie tam pedałują. Ulica jest dla samochodów, płacona potworną kasą w podatkach, więc jak jakiś gówno rower ma po niej jeździć, niech buli podatek 10zł za 100km i niech kupuje obowiązkowo OC.
Zgłoś
Zasysacz 2022-06-13, 3:53
Hehe ten strażak na trzeciej bodajże fotce wygląda jak by pogryzł jeszcze kogoś ryj czerwony
Zgłoś
t1ger_delta 2023-01-08, 11:27
A, kolarze zafodofi. Ostatnio miałem ochotę wjechać w peleton 3 takich, jechali całym pasem po wąskiemu wiejskiej drodze. Nie ustępowali ani nic i miałem ochotę tak w nich wjechać. Masz 70km/h ale szlachta w spandexie zajebie dla siebie całą drogę, a niedaleko mają drogę rowerową.

Nie pochwalam kierowcy, ale rozumiem.
Zgłoś