Główna Poczekalnia Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:31
🔥 Ruska technologia śmigłowa - teraz popularne
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2024-12-30, 9:28
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
eliveruss 2024-12-30, 9:43 1
Dziwię się, że żadnego po całej akcji z pełnym impetem nie rozjechał.
Zgłoś
argen64 2024-12-30, 10:00 1
Liczyłem na to, że ich odstrzeli po kolei.
Zgłoś
psyhepl 2024-12-30, 10:31 1
salam sralejkum
"tejk ewritink" gdzie to jest że omi gadają po angielsku?
Zgłoś
russian-roulette 2024-12-30, 11:06 1
Obrabowali gościa z taxi. Pewnie zrobili skok życia
Zgłoś
htp 2024-12-30, 11:31
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
greggo-r 2024-12-30, 11:44 1
alucard321 napisał/a:

Myślę, że powinien mieć zamknięte zamki od drzwi.

No przecież. A pasażerowie to by się do środka teleportowali.
Zgłoś
Chudy_fc 2024-12-30, 12:03 1
@alucard321: no jeśli pracuje na taxi czy jako jakiś tam Uber to jak ma mieć zamknięte drzwi w sumie to może niby po nich pojechał to klientowi drzwi ma nie otwierać?
Zgłoś
Dajdobuzi 2024-12-30, 12:46 1
Brudasy do komory
Zgłoś
inzGamon 2024-12-30, 15:27 3
Przyjadą niedługo do Europy i wszyscy będą się z tego śmiali.
Zgłoś
Hyperion 2024-12-30, 21:41
Chudy_fc napisał/a:

@: no jeśli pracuje na taxi czy jako jakiś tam Uber to jak ma mieć zamknięte drzwi w sumie to może niby po nich pojechał to klientowi drzwi ma nie otwierać?

greggo-r napisał/a:

No przecież. A pasażerowie to by się do środka teleportowali.

Dawno nie korzystałem z usług taxi, ale zwykle działało to tak, że taksiarz podjeżdżał i pierw pytał o imię lub inne hasło. Jaki jest problem, aby najpierw uchylić lekko okno i zapytać o imię? Imię, czy hasło się zgadza - otwierają się drzwi. Wiecie, samochody przeważnie są wyposażone w coś takiego jak zamek centralny. Oni wsiedli do jego wozu jak do siebie. Nawet jeśli gość jest zwykłym taksówkarzem i po prostu stał sobie wolny w oczekiwaniu na klienta, to mimo wszystko normalni ludzie nie wsiadają od razu do samochodu. Pierw się trzeba dogadać. U nas taksiarz może sobie nawet i maskę pucować na postoju, ale to u nas. W RPA nie można sobie pozwolić na takie luksusy, bo tam takie jak ta na wideo są na porządku dziennym.
Zgłoś
zn506 2024-12-30, 23:50 2
Zgłoś
greggo-r 2024-12-31, 8:58
alucard321 napisał/a:

Dawno nie korzystałem z usług taxi, ale zwykle działało to tak, że taksiarz podjeżdżał i pierw pytał o imię lub inne hasło. Jaki jest problem, aby najpierw uchylić lekko okno i zapytać o imię? Imię, czy hasło się zgadza - otwierają się drzwi. Wiecie, samochody przeważnie są wyposażone w coś takiego jak zamek centralny. Oni wsiedli do jego wozu jak do siebie. Nawet jeśli gość jest zwykłym taksówkarzem i po prostu stał sobie wolny w oczekiwaniu na klienta, to mimo wszystko normalni ludzie nie wsiadają od razu do samochodu. Pierw się trzeba dogadać. U nas taksiarz może sobie nawet i maskę pucować na postoju, ale to u nas. W RPA nie można sobie pozwolić na takie luksusy, bo tam takie jak ta na wideo są na porządku dziennym.

No, dawno nie korzystałeś, zostań przy transporcie zbiorowym.
Zgłoś
WąsatyZbój 2024-12-31, 21:29 1
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem