Piersi, dupa i p🤬da sprzeczają się, które z nich jest najlepsze:
Piersi:
- My jesteśmy najlepsze! Faceci ciągle się na nas gapią, do tego potrafimy wykarmić potomstwo.
Dupa:
- Ja jestem najlepsza – to za mną się wszyscy oglądają! To wokół mnie kręci się świat.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Czemu przewijasz? Teraz twoja kolej – mówisz.
to jest sadistic
na h🤬ja wszyscy walą *****?
bedzie lincz do h u j a
\
gressik napisał/a:
to jest sadistic
na h🤬ja wszyscy walą *****?
bedzie lincz do h u j a
\
Nie rozumiem po co cenzurujesz słowo "konia"
Konto usunięte
2014-11-29, 13:50
Kłócą się części ciała, która z nich jest najważniejsza.
-My jesteśmy najważniejsze, bez nas nasz człowiek nic by nie widział! - mówią oczy
-My jesteśmy najważniejsze, bez nas nasz człowiek nie mógłby nic zrobić! - mówią ręce
-My jesteśmy najważniejsze, bez nas nasz człowiek nie mógłby się poruszać! - mówią nogi
-Ja jestem najważniejsza! - mówi dupa
Wszystkie części ciała wybuchają śmiechem. Na to dupa się zwarła i nie srała. Po miesiącu oczy wyszły na wierzch, nogi się ugięły, a ręce powykręcały.
gaijin napisał/a:
My jesteśmy najlepsze, bo mamy swój portal, gdzie możemy anonimowo dowartościowywać swoją p🤬dowatość udowadniając innym p🤬dom, że ich p🤬dowatość jest p🤬dowsiejsza od naszej i jednocześnie wspierać się w przekonaniu że p🤬dzielstwo niesadoli jest już p🤬dzielstwem najp🤬dzielszym i nawet największa sadolowa p🤬da nie jest p🤬dą przy najmniejszej piździe niesadolowej.
Normalnie Gombrowicz...
Tutaj macie oryginał, bo autor to j🤬y imbecyl i nie wie, że ASSHOLE ma podwójne znaczenie, coś jak u nas zamek - od kurtki, drzwi albo taki na piasku.
A BOOB, a VAGINA and an ASSHOLE are debating on who is the greatest of the three of them.
Boob:
I give milk to new born babies, and I'm attractive to the opposite sex; that's why I am the greatest.
Vagina:
That's nothing. I give birth to babies and can accommodate the opposite sex; that's why I am the greatest.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Why are you scrolling down? It's your turn to speak!
"Polacy nie gęsi i swój język mają", powiedziano dawno temu.
P🤬da tez ma 2 znaczenia:
1) pot. pochwa
2) ludzie pokroju Chet'a
PS. przetłumacz z angielskiego na polski, dostosuj, żeby miało sens, a i tak jakaś pochwa się trafi, która przytoczy w oryginale i się jeszcze sadzi.
Nie k🤬a mać, u nas dupek nie znaczy to samo co dupa. Tak trudno wstawić w oryginale? Ale widzę, że masz delikatne problemy z angielskim, mój nick w odmianie brzmi "Cheta".
@ up
Dupek i p🤬da to już ma podobne znaczenie, co?
Przetłumaczyłem tak, a nie inaczej, o c🤬j ci chodzi?
Idź się sadzić gdzie indziej zaszczuty psycholu i wyjmij kołek z dupy.
Moje posty odnoszą się do pierwszej wersji Twojego tłumaczenia, która była c🤬jowa po prostu. I zamiast podziękować to jeszcze z ryjem do mnie.
Chet napisał/a:
Moje posty odnoszą się do pierwszej wersji Twojego tłumaczenia, która była c🤬jowa po prostu. I zamiast podziękować to jeszcze z ryjem do mnie.
...byś napisał normalnie to może i bym podziękował.
Koniec dyskusji, bo jest bez sensu. Cisz się z ostatnich godzin weekendu.
Amen