📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:38

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Roman393 napisał/a:
@michau ladnie wyszedles na tym zdjeciu:)
Dzięki

Taki właśnie jestem, że dbam o zdrowie. Prawidłowy sposób defekacji jest jedną z zasad zdrowego trybu życia.
A jak by się tak pochylił przy sraniu to też by był kąt 35 stopni tylko grawitacja by mniej pomagała.

No właśnie, zamiast podnosić nogi, można pochylić tułów i na to samo wyjdzie.

A nie lepiej się po prostu pochylić, zamiast płacić za to coś?
Czy tylko ja zauważyłem baterie obok kibla?? Może to maszyna do robienia baterii?
@Michau
Ty, czemu tam leży duracell na podłodze xD? Czyżby oni tam byli ładowani od tyłu
Ty, czemu tam leży duracell na podłodze xD? Czyżby oni tam byli ładowani od tyłu

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie