👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
25 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

mrozekpl napisał/a:
dajmy im troche CO żeby mieli czym oddychać...
skoro zima zaraz nadejdzie to może ich powyłapujmy i będzie czym palić w koksownikach,elektrociepłowniach,piecach![]()
Majchrowski już nie powie że smog nad Krakowem![]()
Każdy gospodarz Ci powie, że gównem w piecu się nie pali.
opusative napisał/a:
ten pocisk jest miedziowany
![]()
Ale w środku jest ołów, prawda?

Ewentualnie w tym konkretnym może być jeszcze stal

Ale samej miedzi się nie stosuje.

Ołów się doskonale sprawdzał w Katyniu, Miednoje, Ostaszkowie, Smoleńsku...

AZOT jest gazem nieszkodliwym dla ludzi chyba ze nurkujesz glebiej
Tym boczkiem chcesz smarować broń czy dupę w ramach ochrony przed gw🤬tem?
Żenujące. W której klasie podstawówki jest obecnie układ okresowy pierwiastków?
Żenujące. W której klasie podstawówki jest obecnie układ okresowy pierwiastków?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie