Ja nie wiem, Kaczyński od lat nie steruje polityką, kiedy rozwiązywał "rząd" [co to za rząd, którego główna partia miała 25% w wyborach] Polska miała najszybszy wzrost gospodarczy w Unii ponad 7% , co zdaniem PO było śmiesznym wynikiem. Kiedy tylko PO dorwało się do praktycznie całościowych rządów, wzrost przyhamował od razu do 5, potem 4 z kawałkiem. Być może głównie dlatego, że zamiast [jak to obiecywali] obniżać podatki, to je podwyższali na co tylko mogli. [wtedy jeszcze nie było kryzysu] i dopiero w 3 roku ich rządów kryzys dotknął rynków europejskich. No i co? I tak ciemniaki na sadolu wolą kpić z Jarka [zresztą socjalista pełną gębą]. Zresztą te ćwoki z pyta nigdy nie zaatakują rządu, to taki typowy lemingowy portal, dla takich jak wy.
W 2007 Litwa, Łotwa i Słowacja, miały wzrost koło 10% - Polska 6,8%. Gdy PO dochodziło do władzy, w całej europie spadał wzrost gospodarczy... A gdy już przyszedł kryzys, Polska i tak była cały czas w czołówce krajów o najwyższym wzroście. Czemu o tym nie wspomniałeś?
Czyżbyś wierzył jedynie w niezmanipulowane informacje?

Nidgy nie uwierzę politykowi, który chcąc dorwać się do władzy posługuje się frazesami o patriotyzmie, prwdziwych Polakach, wolnej Polsce, niepodległości, bogu, honorze itd. Każdy kto uderza w takie tony jest dla mnie skończonym śmieciem i powinien zostać zamknięty w zakładzie psychiatrycznym.
Jesteś tu służbowo albo trollujesz albo jesteś skończonym debilem. Osobiście obstawiam 2 i 3 lub 1 i 3.
Mimo wszystko - pozdrawiam gorąco! Może mózg rozmrozi

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie