FransFr napisał/a:
Mały szczegół, wchodzące z orbity w atmosfere głowice ICBM'ów są nie do przechwycenia a to ze względu na prędkość pomiędzy 6 a 12 tys. km/godz
Żaden znany mi system antyrakietowy nie jest wstanie tego zdjąć.
Chyba 20-28 tys. km/godz...
Po 30 latach udało się dogonić nierozwijających ICBMów Amerykanów... Śmiesznie, ale i tak nie zbyt dobrze.
Dźwięk nagrywany rurą od sracza?
@ottohetman
Chemiczna raczej nie, bardziej biologiczna. Z tą pierwszą jest taki problem, że wymaga sporej ilości by stać się masowa. Wchodzi w grę co najwyżej zatrucie środowiska, produktów, wody itp., ale z racji wielu kontroli raczej nie przejdzie (chyba, że zrzucimy np silnie trujące głowice na miasta, za co możemy karnie także oberwać). Biologiczna jest łatwiejsza. Tworzysz syfa, który np. pod płaszczykiem zwykłej grypy, ma śmiertelne ostanie stadium. Tyle, że może to być broń obosieczna :/. Tutaj też efektywniejsze będzie zatrucie zwierząt, choć przypuszczam, że z powodu kontrol, mało prawdopodobne.
Atomowa jest na razie najlepsza, ale może by poszukać jakiś nowych.
{jak gdzieś popełniłem błąd to przepraszam]
konto usunięte
2016-10-28, 19:20
Nooo! Ja mam takie samo tempo, a latka już są na karku, więc młodzieży... jedzcie dużo czekolady, pijcie dużo piwa jak ja i biegajcie po schodach, to będziecie tak samo sprawni
konto usunięte
2016-10-28, 20:10
@ ottoherman, @parolpl
A gdyby tak głowice z LSD? Kwasa nigdy nie brałem ,ale że uwielbiam naukę oglądałem parę dokumentów o tym pierwotnie środku bojowym i moim zdaniem przewyższa konkurentów gdyż jest bezwonny, bezsmakowy i w roztworze bezbarwny.
to fejk...Tam krecili film Szpiedzy tacy jak my
Kerbal Space Program

Pracuje nad tym projektem