Główna Poczekalnia (4) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:34
SS-27 Topol-M
FransFr • 2016-10-27, 9:16
Niewinnie się zaczyna, ale 20 sekund i multi-wp🤬l w drodze

Przydałyby się nam ze... dwa, jeden w razie gdyby się drugi sp🤬olił albo konserwatorzy zabytków się do nich dorwali
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
~mcmt 2016-10-28, 14:50
FransFr napisał/a:

Mały szczegół, wchodzące z orbity w atmosfere głowice ICBM'ów są nie do przechwycenia a to ze względu na prędkość pomiędzy 6 a 12 tys. km/godz

Żaden znany mi system antyrakietowy nie jest wstanie tego zdjąć.

Chyba 20-28 tys. km/godz...

Po 30 latach udało się dogonić nierozwijających ICBMów Amerykanów... Śmiesznie, ale i tak nie zbyt dobrze.
Zgłoś
mikEWrona 2016-10-28, 15:42
i gdzie to polecialo?
Zgłoś
UlrichVonJungingen 2016-10-28, 16:04
Dźwięk nagrywany rurą od sracza?
Zgłoś
parolpl 2016-10-28, 18:57 1
@ottohetman
Chemiczna raczej nie, bardziej biologiczna. Z tą pierwszą jest taki problem, że wymaga sporej ilości by stać się masowa. Wchodzi w grę co najwyżej zatrucie środowiska, produktów, wody itp., ale z racji wielu kontroli raczej nie przejdzie (chyba, że zrzucimy np silnie trujące głowice na miasta, za co możemy karnie także oberwać). Biologiczna jest łatwiejsza. Tworzysz syfa, który np. pod płaszczykiem zwykłej grypy, ma śmiertelne ostanie stadium. Tyle, że może to być broń obosieczna :/. Tutaj też efektywniejsze będzie zatrucie zwierząt, choć przypuszczam, że z powodu kontrol, mało prawdopodobne.
Atomowa jest na razie najlepsza, ale może by poszukać jakiś nowych.
{jak gdzieś popełniłem błąd to przepraszam]
Zgłoś
konto usunięte 2016-10-28, 19:20
Nooo! Ja mam takie samo tempo, a latka już są na karku, więc młodzieży... jedzcie dużo czekolady, pijcie dużo piwa jak ja i biegajcie po schodach, to będziecie tak samo sprawni
Zgłoś
konto usunięte 2016-10-28, 20:10
@ ottoherman, @parolpl

A gdyby tak głowice z LSD? Kwasa nigdy nie brałem ,ale że uwielbiam naukę oglądałem parę dokumentów o tym pierwotnie środku bojowym i moim zdaniem przewyższa konkurentów gdyż jest bezwonny, bezsmakowy i w roztworze bezbarwny.
Zgłoś
miczel1 2016-10-28, 20:40
to fejk...Tam krecili film Szpiedzy tacy jak my
Zgłoś
Adrian92 2016-10-28, 22:32 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
FransFr 2016-10-29, 0:02
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
spyyd3r 2016-10-29, 2:26
Kerbal Space Program Pracuje nad tym projektem
Zgłoś
UBcjaPOLSKA 2016-10-29, 11:49
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem