Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
m................t 2013-05-30, 23:00 1
Łódź-Widzew. Biedronka na ulicy Gogola.
Yhmm, także tego. Przepraszamy.
Zgłoś
Cossmos 2013-05-30, 23:40 1
Tak patrzę na to i się zastanawiam - co do k🤬y zmieniło się w naszej polskiej mentalności. Postępowość padła na mózg? Procesje były w tym mieście i w każdym innym, tak dzisiaj jak i w dniu założenia sadola, a jednak na stronie 10000 ileśtam nie znajdzie się takich pop🤬lonych tematów. Nagle w p🤬lony, magiczny sposób wiara w Boga stała się przedmiotem raczej marnych żartów. Jest to o tyle zabawne, że zbiega się z momentem, gdy tvn zaczął promować wspomnianą wyżej "postępowość", a przecież nikt tutaj nawet nie ma TV w domu. Zwyczajnie wk🤬ia mnie ta wasza typowo ludzka głupota.
Oczywiście, ktoś zaraz napisze, że przecież tu chodzi o biedronke w tle i c🤬j wie co jeszcze. C🤬j to kogo jebie, że widocznie plac przed tym sklepem był odpowiedni na stację procesji. Serio macie tak marne poczucie humoru, czy to tylko kwestia małego mózgu?
Zgłoś
Gumosław 2013-05-31, 0:19
Wolę w Polsce oglądać coś takiego niż jakiś zasrany meczet...
Zgłoś
S................n 2013-05-31, 0:47
kkubam napisał/a:

@up a Product Placement to, k🤬a, co?!!

I że niby "wierni" z własnej inicjatywy...

Poj🤬o cię...

No pewnie, że z własnej a co w tym dziwnego. Nie wiem jak z materiałami ale robotę wykonują parafianie. Przynajmniej u mnie tak jest, nie wiem jak u ciebie. Ale jeśli piszesz komentarz to mam nadzieję, że masz jakieś wiadomości na ten temat, czy piszesz sobie o tak bo masz takie domniemania?
Zgłoś
kolumbiako 2013-05-31, 1:46
wogle te miasto syfem i tepym dresiarstwem jebie juz nie umieja jak ludzie sie dogadac tylko bajera rodem z symetrii non stop, cynizm pozera ten swiat, ot taka konkluzja, co do tematu to jebac to moga sobie nawet u mnie w bramie stacje jebnac, tak ich naszprycuje ze beda Boga na zywo widziec hyh
Zgłoś
a................4 2013-05-31, 6:04
kolumbiako napisał/a:

wogle te miasto syfem i tepym dresiarstwem jebie juz nie umieja jak ludzie sie dogadac tylko bajera rodem z symetrii non stop, cynizm pozera ten swiat, ot taka konkluzja, co do tematu to jebac to moga sobie nawet u mnie w bramie stacje jebnac, tak ich naszprycuje ze beda Boga na zywo widziec hyh

Nie rozumiem, ogarnij w jakimś stopniu sens swojej wypowiedzi
Zgłoś