👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

I jak tu się chronić przed kradzieżami przy takiej technologii ?
Drogi sadistic.
Mój labrador jak o coś prosi to chodzi na dwóch łapach. Czy to znaczy że jest człowiekiem?
Mój labrador jak o coś prosi to chodzi na dwóch łapach. Czy to znaczy że jest człowiekiem?

andyq napisał/a:
to zalezy czy jest biszkoptowy czy czarny

sucharius napisał/a:
Fundacja "spełniamy marzenia" działa też na terenie Francji ?

Ile muszą się namęczyć żeby przerobić czarnego na białego. A z białego na czarnego to wystarczy w***ać w błoto. xD

Iść do łóżka z fajną białą laską a obudzić się z murzynką... xD

Pinokio tez chcial zostac prawdziwy chlopcem ;D
Swoją drogą ciekawe kiedy bajke o pinokiu zechca wykorzystac transpedaly do usprawieliwienia swoich spaczeń.
Swoją drogą ciekawe kiedy bajke o pinokiu zechca wykorzystac transpedaly do usprawieliwienia swoich spaczeń.
Bimmer napisał/a:
Stado murzynków przefarbowana na biało
Tzn "sztuczna inteligencja"?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie