Ale tak BTW czy amerykańskie lokomotywy nie miały tego tarana z przodu właśnie po to aby bizony wypchnąć na bok ?
zabawne ile tu popaprańców wspierających błyskawicowe pederastwo. Oby was wykolejeńce szlag trafił
C🤬jek nawet nie trąbił.....
podpis użytkownika
eeee, szkoda gadać...
polakwrocek napisał/a:
Ale tak BTW czy amerykańskie lokomotywy nie miały tego tarana z przodu właśnie po to aby bizony wypchnąć na bok ?
zwało sie to "cowcatcher" i było wynalazkiem specyficznie amerykańskim.
Gmork napisał/a:
Szkoda, że to nie panie spod znaku płaszcza i błyskawicy.
szkoda to jest mi twojej matki, że musi na twój głupi ryj patrzeć.
podpis użytkownika
grunt to bunt.
Pewnie się bał, że jak stanie to może mieć problemy z ruszeniem. Swoją drogą ciekawe jestem jak to wyglądało po przejeździe

Gmork napisał/a:
Jak by Ci się urodziło dziecko z uszkodzonego płodu to wrzucił byś filmiki na sadola żebyśmy się posmiali ? " Niedoj🤬y tatuś że zj🤬y mi genami i jego dzieło" ty k🤬a z🤬bie. Jesteś jak świnia co sra tam gdzie śpi ... Jak już się nabijać to z czarnych i da silvowo xD
Gmork napisał/a:
Jak by Ci się urodziło dziecko z uszkodzonego płodu to wrzucił byś filmiki na sadola żebyśmy się posmiali ? " Niedoj🤬y tatuś że zj🤬y mi genami i jego dzieło" ty k🤬a z🤬bie. Jesteś jak świnia co sra tam gdzie śpi ... Jak już się nabijać to z czarnych i da silvowo xD
Polecam włączyć raz jeszcze i pomyśleć o tym że tam biegnie stado zwolenników BLM
Zajebioza nie da się raz tego zobaczyć.
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
podpis użytkownika
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r