Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:50
konto usunięte 2011-03-11, 0:09
Chyba jak pojawia się w komentarzu słowo zaczynające się na "Kwe" a kończące na "jk" (Boję się napisać całe) automatycznie pojawia się najciekawsza emotikonka na sadolu.
Zresztą komiks git. Nie wchodzę na kwejka ani na demoty (przez co nie wiem czego dotyczą komentarze o kierowcy autobusu, wiem tylko, że z demotów). Nie wszyscy nie mają życia jak wy, nie wszyscy marnują je na siedzenie na wszystkich możliwych, uznawanych za fajne portalach, na mentalną masturbację swojego ego po przez ilość piwek, plusów itp.
Zgłoś
konto usunięte 2011-03-11, 2:20
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
~LegendarnyZiom 2011-03-11, 9:36 1
fri.K napisał/a:

Postanowiłem zmodyfikować ten komiks na mniej kontrowersyjny.
Zjadamy... CHIŃCZYKÓW!

Znowu w życiu Ci nie wyszło...
Zgłoś
darXide 2011-03-11, 13:47
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
ORMOWIEC 2011-03-11, 18:01
Zgłoś
Coliber 2011-03-11, 18:54
Zgłoś
fri.K 2011-03-11, 23:36
LegendarnyZiom napisał/a:

Znowu w życiu Ci nie wyszło...

Popraw o Doskonały.
Jak to katole mawiają "zeszczyj na nas" swoją wiedzę i pomysły.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem