Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Podczas gdy Europa Zachodnia otwiera się na muzułmańskich imigrantów, coraz więcej Ż🤬dów, z obawy przed antysemityzmem, postanawia przenieść się do Izraela.
Według informacji przekazanych przez Agencję Ż🤬dowską, w zeszłym roku z Europy Zachodniej wyjechało do Izraela prawie 10 tys. Ż🤬dów, a najwięcej z nich - bo aż 8 tys. - opuściło Francję. W listopadzie 2015 roku przewodniczący wiedeńskiej Ż🤬dowskiej Gminy Wyznaniowej (IKG) Oskar Deutsch powiedział, że należy ograniczyć przyjmowanie imigrantów do Austrii, gdyż obawia się, że wpłynie to na wzrost antysemickich nastrojów w tym kraju.
Podobny apel wystosowała także Centralna Rada Ż🤬dów w Niemczech. Lela Susskind, przewodnicząca jednej z organizacji zwalczających antysemityzm w tym kraju, oświadczył,a że wśród społeczności ż🤬dowskiej mieszkającej w Niemczech "wzrasta lęk przed rosnącym antysemityzmem związanym z imigracją uchodźców".
pytanie kogo ściągną żeby pozbyć się kozojebców
Zgłoś
Konto usunięte 2016-01-18, 18:01
Z Polski też?
Zgłoś
qismo1 2016-01-19, 16:27 5
Wszystko to będzie do czasu. Tak jak było to po I wojnie światowej. Ogólna gorycz Niemców, że przegrali wojnę. Obwiniali o to ż🤬dów, kto choć trochę orientuje się o II wojnie światowej ten wie, że Hitler wywołał ją z tego względu aby nie spłacać długów i mieć nowe ziemie pod uprawy dla własnej ludności. Ale do rzeczy, Niemcom prędzej czy później puszczą nerwy i na kanclerza zostanie wybrana osoba na wzór Adolfa(który się obecnie w grobie przewraca na myśl, że Aryjczycy mogą mieszać krew z c🤬kami). Na razie nic nie zrobią oprócz tych protestów które organizują od ponad roku. Na razie trzyma ich poprawność polityczna. Jednak w końcu będzie rozp🤬ol podobny do tego z II wojny światowej. Historia kołem się toczy.
Zgłoś
hardowski 2016-01-19, 23:13
saves napisał/a:

Dziś w nocy wracałem z kumplami pociągiem. Dosiadł się do nas zawodowy żołnierz. Po paru kielichach...

I na tym fragmencie skończyłem czytać twój wywód... Zresztą sam wyjaśniłeś czemu...
Zgłoś
Konto usunięte 2016-01-19, 23:16 1
A poźniej walił z wami kolejki konduktor i bił brawo.
Polskie wojsko w połowie zdezerteruje jak się coś zacznie dziać zupełnie jak politycy
Zgłoś
MukaPuka 2016-01-19, 23:16 2
lol jak zwykle buractwo z zaścianka mentalnego znalazło sobie okazję, żeby naubliżać ż🤬dom i "lewakom", którzy ośmielą się napisać coś innego niż wyzwiska na tych pierwszych.
Cóż takie gamonie też są potrzebne bo to ich zawsze się na front wysyła

podpis użytkownika

już raz mnie zaprosili.
Zgłoś
merh 2016-01-19, 23:16
Fajnie ż🤬dzi migrują na bliski wschód,sprowadzą tam swoje rządy i wojsko z izraela,przejmą dostep do ropy naftowej zaprowadzajac tam "pokój"(każdemu na ręke,nie?) my sie bedziemy musieli tłuc z c🤬tymi,a oni zrobią to co teraz - "sp🤬alajcie,to nie nasz problem". Jeszcze ktoś myśli,ze merkelowa to tak sama z siebie napiera na c🤬tych? to wszystko jest juz dawno nagrane i toczy sie tak jak bylo zaplanowane,a media są jedną z ich broni,dlatego taki wrzask o "polską wolnosc w TV" i nasyłanie jewropejskich komisji na Polskę. Licze na to,ze sie rząd naszego państwa nie ugnie.

saves-zawsze mowiłem że macier to ,ogarniety chłop.Robią z niego debila w tv,a tumany powtarzają naokoło.Nikt nie potrafi jednak jednoznacznie okreslić dlaczego "to idiota",powtarzaja to co w tv usłyszeli. Przestudiowałem jego biografię i na równi z korwinem chcieli zrobić to co niemcy,gdy zmieniali ustrój państwa-żadnych "grubych kresek".Dlatego ich tak gnoją.Czekam na efekt "otwarcia teczek",na ktory on czekał 26 lat.
Zgłoś
Konto usunięte 2016-01-20, 0:02 1
Jajcarz napisał/a:

Szczury pierwsze uciekają z tonącego okrętu.

O Polakach wyjeżdżających za godnym zarobkiem powiesz to samo?
Zgłoś
gelluu 2016-01-20, 0:12
Oby tak dalej, niech zbierają się w jednym miejscu to łatwiej będzie wyłapać wszystkich.
Zgłoś
bravoteampolska 2016-01-20, 0:16
Na czas wojny wyjeżdżają.

Po wojnie wrócą jak ludność będzie zredukowana i słaba wrócą z powrotem zając kamienice i mając zaplecze finansowe ruszyć nowy biznes. Gdzie inni nie będą mogli stanąć na nogi tak nowy biznes założony przez nację ż🤬dowską będzie ociekał w zyski
Zgłoś
Konto usunięte 2016-01-20, 0:45
bravoteampolska napisał/a:

Po wojnie wrócą jak ludność będzie zredukowana i słaba wrócą z powrotem zając kamienice

Powiedz mi- zajął ci ktoś kiedyś kamienice?
Zgłoś
The_Generat 2016-01-20, 2:21
jak nie dziś samochodami, za dwa lata kominami... jak się odrodzą narodowe postawy w Europie i zrobi się gorąco to nie tylko opaleni po piździe dostaną

jak nie dziś samochodami... za dwa lata kominami, jak się zrobi gorąco w Europie to nie tylko pięknie opaleni dostaną po piździe
Zgłoś
KrH 2016-01-20, 7:11
AaronSzechter napisał/a:

pytanie kogo ściągną żeby pozbyć się kozojebców

Polaków.
Zgłoś
corpo_kills_me 2016-01-20, 11:16
Cytat:

PS. Facet ponad 20 lat w wojsku i twierdzi, że Maciarewicz to najlepszy minister obrony jakiego Polska miała!!! Niepojęte, prawda? Mało tego, cała armia twierdzi dokładnie to samo. A wiecie zaś na kogo najbardziej k🤬ił? Na specjalistę od ośmiorniczek - Radka. Mówił, iż za jego rządów nastał taki p🤬lnik, że Maciarewicz będzie musiał solidne gumiaki założyć, żeby to gówno posprzątać.

W to jestem skłonny uwierzyć mimo kontekstu alkoholowego
A tak serio to Macierewicz podobno zajebiście inteligentny i elokwentny facet a najważniejsze chce zmian bo widzi zagrożenia wewnętrzne i zewnętrzne dla kraju. Obraz mamy zafałszowany przez sk🤬ysyńskie media ale tego nie trzeba tłumaczyć na tym forum ale z tej samej beczki, jakbyście zapytali jakiegoś zaprzyjaźnionego nauczyciela kogo uważa za najlepszego ministra edukacji to odpowie wam, że Giertych. Wiadomo zj🤬 przez amnestie i miał jakieś c🤬jowe zagrywki ale dlatego, że walczył o poparcie polityczne. Miał jednak kilka spoko pomysłów na szkolną patologie. No ale co z tego. Dla większości ludzi ważne co w tefałenie powiedzą...
Zgłoś