Co to k🤬a jest wchodzę w komentarze i jakieś j🤬e lifestyl.pl mi się otwiera poj🤬o was? A co do stalownika to nawet fajnie się po tym chodzi moje okolice
@makabrax tam na stalowniku też jest ochrona tam posiedzisz sobie z 20-30 min i juz przyjeżdża ochrona albo parówy też pewnie kupili czujniki ruchu .
podpis użytkownika
Nie lubię ludzi
Ostatni budyneczek z fajnymi grafami to prosektorium
podpis użytkownika
Najlepszą obroną jest atak - Adolf Hitler
za c🤬ja bym tam po zmroku nie wszedł ;D a wszystko przez poj🤬e filmu typu Grave Encounters
Jeśli chodzi o muzykę w tle podaję namiary:
1. /watch?v=GMx7BjElxWk
2. /watch?v=kcqPq5189VQ
(yt)
Lubie takie tematy, co dzień same jakieś rozp🤬uchy, bijatyki czy wypadki, a czytając o czymś takim można przynajmniej się przenieść w zupełnie inny świat, fajna sprawa, no wiadomo z zachowaniem najwyższej ostrożności i rozsądku.
Swoją drogą nie wiem co ludzie mają do tego żeby nie robić zdjęć etc, to tak jak z pieniędzmi, durni sobie postanowili że kawałek papieru będzie miał wartość 50 zł i tak zostało, tak samo tutaj, jakiś debil kiedyś powiedział "veto" i g#wno, i od tej pory nie można przez takiego cymbała wchodzić na takie obiekty, poza tym ludzie którzy tego zabraniają są jak wiadomo starej daty a jak wiadomo beton zawsze pozostanie betonem. Dziękuję.
b................r
2012-08-08, 11:59
Mr.Drwalu napisał/a:
@up
Tobie to sie juz w ogole popierdilo. Sadistic to nie tylko krew i flaki. Ja jebie
Opuszczone h🤬je muje dzikie węże nadają się na pewno na JM. Tutaj to nie tylko krew, flaki, ale też kawaly, dzwony, rasizm, a gimbusy zrobiły z sadola jedną wielką
Może jeszcze zaczniecie umieszczać tutaj zadania i odpowiedzi ze sprawdzianów.
B................l
2012-08-09, 19:15
makabrax napisał/a:
edit: oczywiście żeby się nikt nie przyp🤬olił do tego co napisałem, zazwyczaj dostaje się kopa w dupę od ochrony i na tym się kończy (ci bardziej rozgarnięci każą formatować karty pamięci, ale od czego są unformaty itp programy
)
Jakby ktoś zamierzał sformatować mi kartę na której mam od c🤬ja zdjęć, to bym go zap🤬lił dechą z gwoździem.
ostatnio jak tam byłem to zwiedzałem podziemia, mega!
e................2
2013-10-22, 19:57
Te wszystkie czujki i inne badziewie to bzdura byłem tam 4 razy ponad godzinę i nic nie przyjechało żadna ochrona ani policja.A tak w ogóle to bardzo fajne miejsce w tą sobotę jadę tam 5 raz.
C................B
2013-10-25, 0:11