Pracuję w banku.
Miałem dzisiaj Klientkę, która chciała uzyskać kredyt.
Podczas wnioskowania padło pytanie o stan cywilny Klientki.
Klientka nie chciała udzielić odpowiedzi, bo to jej prywatna sprawa.
Wytłumaczyłem Klientce, że jeżeli nie uzyskam odpowiedzi na to pytanie, to nie uzyska dodatkowych środków ze strony banku.
Po dłuższej chwili ciszy Klientka udziela mi odpowiedzi: dziewica.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dziewica umysłowa... Znaczy nieużywana - do mózgu nie została podpięta.
konto usunięte
2018-10-29, 7:49
Bardziej się uśmiałem, że wierzycie w taki absurd.
konto usunięte
2018-10-29, 11:26
@Up Ale to chcesz się z nią pieprzyć, czy ożenić ?
Bo jeżeli chcesz się z nią tylko pieprzyć to co Cie obchodzi co sobie pomyśli jak już będzie miała drugiego bolca. Poza tym jak chcesz postawić wysoko poprzeczkę, skoro ona nie wie nawet jak ma się wygodnie ułożyć.
konto usunięte
2018-10-29, 12:40
@up
Do samego pieprzenia rozwiązła przeszłość partnerki by nie przeszkadzała.
Niestety gdyby po pieprzeniu się okazało że są jakieś wspólne tematy do rozmów, że lubi się te same gatunki muzyki i filmu, że ma się zbliżone poglądy na różne tematy i do tego smacznie gotuje no to już robi się problem.
@Up
problem to się robi, jak po latach dziewica zacznie szukać punktu odniesienia.
konto usunięte
2018-10-29, 12:56
Dziewica czy niedziewica, nie ma większej różnicy w kwestii lojalności. Jak ma zdradzić to i tak zdradzi.
Uważa się, że najlepiej brać taką po jednym, góra dwóch normalnych związkach. Tak samo auta- lepiej kupić 3 letnie niż nowe prosto z salonu. Wtedy niby ryzyko zdrady najmniejsze tak samo jak możliwość spotkania jej byłego bolca na chodniku.
Ale myśl że komuś wcześniej rozkładała nogi i tak pozostaje.
Najlepiej to się nie wiązać tylko r🤬ać i wycofywać się w odpowiednim momencie.
konto usunięte
2018-10-29, 14:03
Komentarze z cyklu:
"Fachowe porady w relacjach damsko/męskich oraz związków wg. sadistikowych ekspertów-stulejarzy"
konto usunięte
2018-10-29, 14:10
Jaczuro napisał/a:
Komentarze z cyklu:
"Fachowe porady w relacjach damsko/męskich oraz związków wg. sadistikowych ekspertów-stulejarzy"
No to napisz te komentarze, czekamy.
konto usunięte
2018-10-29, 15:36
marinis napisał/a:
Ale czego nie zrozumiałeś?
Dziewic jest dużo.
W Polsce legalne są te od 15 lat. A skoro średni wiek inicjacji seksualnej to 17-18 lat, to pomyśl jak dużo jest dziewic.
Tylko weź traf na taką. Żeby dowiedzieć się czy masz do czynienia z dziewicą czy nie musisz poświęcić naprawdę dużo czasu i poznać a potem olać sporo dziewczyn.
konto usunięte
2018-10-29, 15:41
Dobra dobra, i tak nikt Wam nie uwierzy, że kiedykolwiek r🤬aliście