Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Korea po raz pierwszy od ponad 40 lat wprowadziła stan wojenny w dniu dzisiejszym.

Cytat:

Prezydent Korei Południowej Yoon Suk Yeol ogłosił stan wojenny w niezapowiedzianym przemówieniu telewizyjnym we wtorek późnym wieczorem, oskarżając główną partię opozycyjną w kraju o sympatyzowanie z Koreą Północną i działalność antypaństwową.

Yoon nie powiedział, jakie konkretne środki zostaną podjęte. Powołał się przy tym na wniosek opozycyjnej Partii Demokratycznej, która ma większość w parlamencie, o postawienie w stan oskarżenia prokuratorów i odrzucenie projektu budżetu państwa.

Yoon określił działania opozycji jako "wyraźne antypaństwowe zachowanie mające na celu podżeganie do buntu". Stwierdził ponadto, że akty te "sparaliżowały sprawy państwowe i zamieniły Zgromadzenie Narodowe w jaskinię przestępców".

Cytat:

Południowokoreańskie wojska powietrznodesantowe wyważają okna i wchodzą do Zgromadzenia Narodowego

Cytat:

Południowokoreańscy cywile fizycznie ścierają się z żołnierzami, którzy okupowali Zgromadzenie Narodowe

Cytat:

Lider opozucji Korei Południowej

Cytat:

Siły stanu wojennego, które wkroczyły do Zgromadzenia Narodowego Korei Południowej, zaczęły się wycofywać po ogłoszeniu przez zgromadzenie odwołania stanu wojennego

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zmieniono 7 razy Zgłoś
baronturbina 2024-12-04, 20:03
Siriuz napisał/a:

No tak, bo LGBT-BLM to jedyna słuszna droga, co? Kto nie z tęczowo-kałowymi ten wróg.

Towarzyszu dupov! Ty masz skrajnie prorosyjskie i foliarskie poglądy. Z kim byś wolał mieszkać? Z pedalem czy z rosjaninem? Czy 5g wypala synapsy i pozwala Ameryce kontrolować umysły? Czy może jest technologia pozwalającą na szybszy przesył danych itp? To jest test więc bądź sobą odpowiadając.
Zgłoś
Siriuz 2024-12-04, 20:13
baronturbina napisał/a:

Z kim byś wolał mieszkać? Z pedalem czy z rosjaninem?

Wszystko jedno, grunt że nie LGBT lub BLM, takie ścierwa trzeba trzymać na długość kija od szczotki.

podpis użytkownika

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
baronturbina 2024-12-04, 20:19
Siriuz napisał/a:

Wszystko jedno, grunt że nie LGBT lub BLM, takie ścierwa trzeba trzymać na długość kija od szczotki.

A co o 5g sadzisz?
Zgłoś
Siriuz 2024-12-04, 20:55
baronturbina napisał/a:

A co o 5g sadzisz?

Czapeczka foliowa chroni, ale jest niepotrzebna bo przy tych częstotliwościach promieniowanie nie jest w stanie przeniknąć przez skórę. Uspokoiłem Ciebie?

podpis użytkownika

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
baronturbina 2024-12-04, 22:38
Siriuz napisał/a:

Czapeczka foliowa chroni, ale jest niepotrzebna bo przy tych częstotliwościach promieniowanie nie jest w stanie przeniknąć przez skórę. Uspokoiłem Ciebie?

„Uspokoiłem Ciebie” teraz nie ma wątpliwości że nie jesteś Polakiem. Ukr? Sowieta?
Zgłoś
Siriuz 2024-12-05, 0:47
baronturbina napisał/a:

„Uspokoiłem Ciebie” teraz nie ma wątpliwości że nie jesteś Polakiem. Ukr? Sowieta?

Fascynują mnie te Twoje cykliczne nawroty choroby Wyjaśnij co się zrodziło w Twojej głowie?

podpis użytkownika

Zgłoś
baronturbina 2024-12-05, 6:10
Siriuz napisał/a:

Fascynują mnie te Twoje cykliczne nawroty choroby Wyjaśnij co się zrodziło w Twojej głowie?

Jakiej choroby? Napisałeś typowo jak ze wschodu.

Dobra gościu. Słowo się rzekło. Opuść ten portal bo agentury ruskiej nikt nienchce.
Zgłoś
Siriuz 2024-12-05, 12:14
baronturbina napisał/a:

Jakiej choroby? Napisałeś typowo jak ze wschodu.
Dobra gościu. Słowo się rzekło. Opuść ten portal bo agentury ruskiej nikt nienchce.

"Uspokoić kogoś" to według Ciebie "typowo na wschodzie"? Znowu wychodzi Twoja dogłębna znajomość języka polskiego połączona z tępą arogancją

podpis użytkownika

Zgłoś
baronturbina 2024-12-05, 15:16
Siriuz napisał/a:

"Uspokoić kogoś" to według Ciebie "typowo na wschodzie"? Znowu wychodzi Twoja dogłębna znajomość języka polskiego połączona z tępą arogancją

Towarzyszu. Ciebie to może mi nie brakować. Ciebie mogą zamknąć za szpiegostwo. A uspokoiłem Cię. Przeznacz więcej rubli z budżetu szkoleniowego i ucz się języka od native speakera.
Zgłoś
Siriuz 2024-12-05, 17:33
baronturbina napisał/a:

Towarzyszu. Ciebie to może mi nie brakować. Ciebie mogą zamknąć za szpiegostwo. A uspokoiłem Cię. Przeznacz więcej rubli z budżetu szkoleniowego i ucz się języka od native speakera.

Czy Ty w ogóle uświadamiasz sobie, że każdy Polak czytając tę naszą konwersację, z miejsca wie który z nas ma rację a kto jest impostorem?

podpis użytkownika

Zgłoś
baronturbina 2024-12-05, 17:45
Siriuz napisał/a:

Czy Ty w ogóle uświadamiasz sobie, że każdy Polak czytając tę naszą konwersację, z miejsca wie który z nas ma rację a kto jest impostorem?

Impostorem!…. Oooo! waćpan nie dworuj sobie ze mnie. Niech cię dunder świśnie. Idź tam, gdzie przebywają ladacznice, zrodzony w lupanarze bolszewicki pachole
Zgłoś
TuskAgentDE 2024-12-05, 18:11
xD U nas pół rządu są to antypolacy i jakoś stanu wojnnego nie wprowadzają.
Zgłoś
Siriuz 2024-12-05, 20:58
baronturbina napisał/a:

Impostorem!…. Oooo! waćpan nie dworuj sobie ze mnie. Niech cię dunder świśnie. Idź tam, gdzie przebywają ladacznice, zrodzony w lupanarze bolszewicki pachole

Marksista i gej wyzywa innych od gejów i bolszewików

podpis użytkownika

Zgłoś
baronturbina 2024-12-05, 23:17
Siriuz napisał/a:

Marksista i gej wyzywa innych od gejów i bolszewików

Dobra nie pisz już, bo nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. Nazywając cię bolszewikiem nie wyzywam a stwierdzam fakt. Mentalnie jesteś na poziomie mułu.
Zgłoś