Główna Poczekalnia (3) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:07
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pokacycedamciciastko 2012-06-30, 11:32
tez kiedys go uwazalem za strzasznego suchara ale z czasem spodobal mi sie jego stand up
Zgłoś
Robster 2012-06-30, 11:38
Słyszałem już kiedyś, ale dal tego Pana zawsze piwko będę miał
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-30, 12:00 8
Cytat:

Napiszcie co jest według Was dobre

Według mnie to na przykład George Carlin, Dave Chapelle, Pablo Francisco, Bill Hicks...

a polskie kabarety zasysają po całości więc nawet tego ścierwa z tematu nie odpalam.
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-30, 12:25
Ja przepraszam, ale czy ktoś za mnie mógłby się upewnić czy tego nie było, bo ja na kaxu i nie bardzo jestem w stanie.
Zgłoś
ojojoj 2012-06-30, 13:40
no stare odgrzewane kotlety, z ta lazienka itd
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-30, 14:49
Ten koleżka grał w kwejka. A my na sadisticu nie tolerujemy kwejka
Zgłoś
Phallucifer 2012-06-30, 17:37 1
Koles jest mistrzem swiata. On i Poniedzielski to jedyne warte uwagi persony na naszej scenie kabaretowej, mozliwe, ze nie sa przyglupawi, dlatego czesc ich nie lubi. Nie zmienia to postaci rzeczy, ze daja rade.
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-01, 17:58
co to jest ? (czyt. WTF?)
Zgłoś
ErmEr1908 2012-07-01, 20:02
Nie śmieszne bo co? nie ma bluźnierstw jak w waszych Hamerykańskich stand up'ach?
troche kultury panowie bo inteligencja wam upada
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-02, 10:10
Hm, jak dla mnie, jego żarty mimo, że czasem przerabiane, kopiowane to i tak trzymają poziom. I jego występy potrafią bawić
Zgłoś
Angeltostarakurwa 2012-07-02, 14:07
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-02, 14:47 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem