Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 55 minut temu
Stanisław Kogut
konto usunięte • 2012-04-09, 18:04
Senator PiS bluzga na meczu jak skończony cham i wieśniak
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pener 2012-04-10, 0:26 7
iPoCoTaRejestracja napisał/a:

Kto zgadnie na kogo głosował Ja-ah-qu-ub-el?

na nikogo, za kilka lat dopiero będzie mógł głosować
Zgłoś
strongborys 2012-04-10, 0:55
sie na piłce nie zna. kartka była za wykonanie rzutu wolnego przed gwizdkiem sędziego. ile razy ja takie bluzgi na meczu od kibicow w swoja strone słyszałem
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-10, 1:05
Ma oczy jak by tydzień jarał
Zgłoś
sznupek91 2012-04-10, 1:22 18
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-10, 1:24 2
Pener666 napisał/a:

na nikogo, za kilka lat dopiero będzie mógł głosować

nie przejmuj się ty też, nie takich jak ty naturalizowali
Zgłoś
blueman87 2012-04-10, 1:30 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-10, 8:35 2
Taa kolejne z seri odwracajmy uwagę od prawdziwych problemów. Po co komu słuchać o bezrobociu i sprzedaży naszego kraju, niech sobie ciemna masa posłucha jak poseł wyzywa sędziego słownictwem jakże strasznym posługując się niech mają kolejny temat zastępczy żeby nie myśleli o prawdziwych problemach ...
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-10, 12:59
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-10, 14:55
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-10, 15:07
Zly_wrecz_okropny napisał/a:

Tak...raz, a teraz cała seria filmików o obłudzie PiSu itp pierdołach. Idź poczytaj o kolejnych rewelacjach na temat Waśniewskich.

Tak, raz. A ta cała sterta filmików to już żadna wina mediów, tylko internautów, którzy sami nakręcają tą sprawę robiąc te debilne filmiki. Do tego, po co mam czytać o Waśniewskich? Dzięki, że polecasz od siebie, ale to dla mnie niezbyt interesująca sprawa.
Zgłoś
Nave 2012-04-10, 16:42 1
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-10, 16:52 1
Nave napisał/a:

co to za film?

Skrzydlate Świnie

http://www.filmweb.pl/film/Skrzydlate+%C5%9Bwinie-2010-507364
Zgłoś
Nave 2012-04-10, 17:30
Władca Marionetek napisał/a:

Skrzydlate Świnie

http://www.filmweb.pl/film/Skrzydlate+%C5%9Bwinie-2010-507364

Dzieki, piwko poszlo
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-10, 18:13
zakaz stadionowy mu dac
Zgłoś
Eftar 2012-04-10, 21:19
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem