👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:03

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

donfelipe29 napisał/a:
Cytat:MrElvisBlack napisał/a:
powinni zrobić filmik tego typu z tym wyjątkiem że zamiast alkoholu powinna być marihuana i dopiero opisywać co się dzieję po ilu wiadrach ;p
Super pomysł!! Bądź prekursorem .
sadol.pl/stany-upojenia-alkoholowego-vt98573,60.htm917008

u mnie przyznam różnie bywało: w lato 16 piwek jednego wieczoru i źle nie było, kolejna imprezka 1L na 2 osoby i żyłem (chodziłem o własnych siłach
), za to 3 miechy temu było małe deja vu; ten sam klub, ten sam kumpel do picia ta sama ilość i urwany film przed północą, rano wstałem jeszcze i pijany byłem. Kumpel z resztą tak samo
Osobiście za najlepszy zestaw na imprezę polecam ćwiartka+tymbark jabłko mięta

podpis użytkownika
Death solves all problems - no man, No_Problems.
Co_Ja_Pacze? napisał/a:
![]()
nie ma już od dawna ćwiartek

Co_Ja_Pacze? napisał/a:
![]()
Yyy, a co z taką ilością robisz? Nie za mało troszkę?

Szabla napisał/a:
I idziesz spać na ławce
Nie pisałem, ze wypijam to na raz. Tylko w przeciągu godziny albo więcej. Pic trzeba z kulturą

zrzygał się bo wódki nie zapija się coca-colą tylko sokiem [polecam banan lub ananas] a cola to jest do whisky

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie