Jeden z lepszych które widziałem, warto obejrzeć całość, wg. mnie rozp🤬ol od 2:30, jak zbyt wulgarne to na harda
ja tam ja lubie chociazby za to ze jest w c🤬j wyluzowana jak na swoj wiek. wole baske niz jakiegos adc🤬jstera czy ta uposledzona blerwe-polonistke ktora p🤬li o jakichs totalnie nieistotnych rzeczach.
a zabic ich sk🤬ysynow wszystkich :] wymorrrdowac !!! wymorrrdowac !!! ...
Za Baśke zawsze piwo
Pierwszy dobry odcinek od dłuższego czasu, bo nie ma ustawionych sytuacji tylko spontaniczne reakcje ludzi - tak naprawdę dziadek sam mógłby wystąpić.
Konto usunięte
2013-10-08, 10:51
won z tym udawanym gównem
Konto usunięte
2013-10-08, 10:56
nie lubie starej procy...
i c🤬j ze jej nie lubicie ,robi dobry kabaret a wy sie na to nabieracie jak sk🤬ysyn do mamusi
podpis użytkownika
ale jaja
Konto usunięte
2013-10-08, 11:14
współczuje jej wnukowi/synowi o ile ktoś ją kiedyś wyr🤬ał.
Konto usunięte
2013-10-08, 11:38
Iloraz inteligencji wprost proporcjonalny do nałożonego, ruskiego makijażu.
Nie, to nie jest kabaret i nie, nie jest wyluzowana. To zwykła stara penera udająca słit gimnazjalistkę, na pohybel starej... !
Racja, za dużo wulgaryzmów, więc...

, a nie na harda. Poza tym gówno i prostactwo. Dobranoc.
ta cała barbara to jest człowiek tvn'u żenada!
"zamknij swoją mordę tam.." 1 55 haha spadłem z krzesła
Konto usunięte
2013-10-08, 12:48
Dziad jest kwintesencją prostactwa. Przez takich właśnie jak on coraz trudniej mieć szacunek do starszych ludzi. Pierwsze zdanie to 'zamknij k🤬a morde' do żony, kilka minut później mówi o szacunku do kobiet. Zobaczył kamerę i mu się żarcik wyostrzył. Przej🤬e, ale takich ludzi jest coraz więcej.
brudny napisał/a:
brzydzę się babą.
A co przeszkodziła Ci w macaniu parówy przy placu zabaw?
Jestem z Wrocka i dość często widuję Baśkę, a jak ktoś chce tą Babę zobaczy to przeważnie siedzi na rynku w pubie „Przedwojenna”. Babsko jest tak zajebiście wredne, że bajka. Ostatnio kumpel zamawiał piwo, nawet nie był pijany bo był to początek widząc Baśkę powiedział „Oooo Pani Basia”, a ta do niego wyparowała „I co, masz jakiś k🤬a problem”. Jebnięta strasznie !!