za c🤬ja nie rozumiem co komu to przeszkadza,
inny powie, że ci co oglądają ścinanie głów to chore pojeby,
ja jestem zdania, że każy robi to co lubi jak nikomu nie szkodzi
inny powie, że ci co oglądają ścinanie głów to chore pojeby,
ja jestem zdania, że każy robi to co lubi jak nikomu nie szkodzi
Nic takiego.
Stare baby wierzą w przejście pod obrazem, młode baby (wykształcone) wierzą w chemioterapie po wykryciu np. glejaka IV stopnia lub raka trzustki. Każdy wierzy w co chce, tylko pseudointeligentne palanty się dop🤬lają.
Stare baby wierzą w przejście pod obrazem, młode baby (wykształcone) wierzą w chemioterapie po wykryciu np. glejaka IV stopnia lub raka trzustki. Każdy wierzy w co chce, tylko pseudointeligentne palanty się dop🤬lają.
podpis użytkownika
Piszę raz i nie wracam, c🤬j mnie interesuje twoja odpowiedź. Jak chcę pogadać z kimś inteligentnym do gadam do siebie.
Dokładnie to samo, co u nas np. w klasztorze w Częstochowie. Kolejka do zasuwania na klęczkach wśród świętych medalików się tam nie kończy

podpis użytkownika
Emerytowany saren
abuk napisał/a:
W tramwajach nogi i plecy to mają z nadłamanych zapałek, od razu wiedzą żeby podbić do najmłodszego który siedzi, stać obok i sępić wzrokiem żeby cupnąć se na dwa przystanki. W kościele to wstają, siadają, klęczą w kółko jakby miały 15 lat i problemy zdrowotne odchodzą w niepamięć. Cuda k🤬a. J🤬 stare baby
moja świętej pamięci babcia w wieku 90 lat przeskakiwała przez 2 metrowe kałuże. Ale miała zaawansowanego alzheimera, więc pewnie nawet nie wiedziała, że to coś dziwnego.
To schorzenie psychiczne. Nerwica natręctw. Są tasy co myślę, że jak np. 7 razy klamki nie nacisną to coś się stanie. Tu pewnie sadzą, że jak nie przejdą pod stolikiem to nie pójdą do nieba.
To jest test. Jak baba nie przejdzie na drugą stronę, bo za grube dupsko, to ubój rytualny.
Bambi~ napisał/a:
Dokładnie to samo, co u nas np. w klasztorze w Częstochowie. Kolejka do zasuwania na klęczkach wśród świętych medalików się tam nie kończy
mnie banują ze wielokonto, niby
a tacy jak ty ciągle go używają,
ktoś tu daje dupę
Matka Boska Chudzinowska. Wiem bo co niedziele przechodzę i dzięki temu chudy jestem