📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
21 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Dziadki się wybrały zobaczyć latające cuda, a wy się śmiejecie

Lublin Airport w Świdniku. Otwarcie było 17-tego grudnia 2012, a do tej pory wycieczki przyjeżdzają oglądać start samolotów. Wiem, bo jestem ze Świdnika... Nie, nie... ja nie oglądam
, najwyżej kogoś odbieram.

@up
I ja ze Świdnika... a takich filmików już kilka widziałem zabawne ale smutnie prawdziwe.
I ja ze Świdnika... a takich filmików już kilka widziałem zabawne ale smutnie prawdziwe.

-Pa jak łun polecioł, no
-No i zara bumby bendzie zrzucoł
-Nie, bumby nie, bo to jest ten, no ten, jak mu tam, pażas...żapas...no łosobowy, łon jest
-A jak łun tam do chmur sie podniesie to jak gołumb bedzie wyglondoł
-No, jak duch świenty
-No, z takim czyrwonym żarówkiem w dupie, takim, takom
-No...
-No i zara bumby bendzie zrzucoł
-Nie, bumby nie, bo to jest ten, no ten, jak mu tam, pażas...żapas...no łosobowy, łon jest
-A jak łun tam do chmur sie podniesie to jak gołumb bedzie wyglondoł
-No, jak duch świenty
-No, z takim czyrwonym żarówkiem w dupie, takim, takom
-No...

A mnie to wygląda na lotnisko w Jasionce... ale pewnie wszystkie lotniska są u nas takie same

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie