konto usunięte
2013-01-11, 17:27
@kkubam
Jedna tylko rzecz,wyzywając mnie od gimabazy dajesz świadectwo Sobie a nie mi,twoje ubogie słownictwo i buractwo nie robi na mnie wrażenia,co do samego zwrotu "w gwoli ścisłości " to twoja nie znajomość prostego i potocznego w mowie słownictwa świadczy o towarzystwie w jakim się obracasz,edukacji którą odebrałeś i książkach z którymi raczej jesteś na bakier mocno...
Nie oszukujmy się w dyskusji nie masz szans więc próbujesz zagrywek poniżej pasa ale nawet na to jesteś za głupi.
Co do mojego wieku to masz go w profilu i nie jest to 18 lat tylko 19 lat,gimnazjum skończyłem jednak trochę czasu temu,
konto usunięte
2013-01-11, 21:03
oroboros napisał/a:
Staruch to twoja matka?
A używasz mózgu jak się pisze alegorycznie?
Ujmę to tak, byłem na kilku meczach czego bardzo żałuję - znajomi mieli wymysł a ja w danym momencie cierpiałem na zanik asertywności lub nadmiar wolnego czasu. Generalnie gwardia ortalionu to też ludzie, chłopaki mają mnóstwo problemów ze sobą, bo wychować nie miał kto, bo w domu się nie przelewało, etc. Z każdym idzie pogadać, może nie są to najłatwiejsze rozmowy, ale większość z nich dużo przeszła w życiu i tylko "swoich" toleruje, bo przy "innych" czuje się niepewnie. Nie pochwalam agresywnych zachowań, co niestety u nich jest nagminne, jednakże jeżeli się ustąpi i nie fika to można z ryjkiem nieobitym wyjść. Generalnie gdyby rodzice zamiast robić coś innego zajęli się wychowaniem własnych dzieci to tego problemu by nie było, jak i innych debilizmów.
konto usunięte
2013-01-12, 13:22
kilka słów Star🤬a do kibiców i mega kpina z władz miasta-pozdrowienia dla długowłosych pazi

PDW
konto usunięte
2013-01-12, 13:37
mohery mają rydzyka '
debile maja star🤬a
konto usunięte
2013-01-12, 13:49
a długowłose pazie mają twoją starą.no to cześć!