na żylecie jedna zasada : śpiewać k🤬a !! ( areszt dla Star🤬a przedłużony do 27 kwietnia )Staruch - osobisty więzień Pana Donalda - można nie lubić legii, ultras -ale zawsze w takich sytuacjach kibole są po jednej stronie - PDW!
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-01-11, 22:30
konto usunięte
2013-01-12, 12:40
konto usunięte
2013-01-13, 0:44
konto usunięte
2013-01-13, 0:55
konto usunięte
2013-01-13, 0:58
Hmmm... oglądałem już wiele materiałów tego typu, i na każdym jest tak:
Policja stoi spokojnie i czeka, aż ktoś popełni wykroczenie. Jak już do tego dojdzie, to policja po prostu wypełnia swój obowiązek. Ot, taka prawda.
konto usunięte
2013-01-13, 1:05
ras dfa tszy pruba mikrofonó
konto usunięte
2013-01-13, 1:42
konto usunięte
2013-01-13, 2:12
Robisz bydło na ulicy? To nie dziw sie ze pałami po łbie dostaniesz.
Po obejrzeniu tego filmiku musiałem się zarejestrować, żeby dodać komentarz bo krew się gotuje oglądając takie sceny. Policja w naszym kraju nie ma reputacji. Dlaczego? Dlatego, że takie bydło myśli, że każda interwencja policyjna to łamanie praw czlowieka itp itd., a później mówią jacy to oni poszkodowani. To po ch*ja kozaczysz jeden z drugim. Jeden cwaniakował i dostał gazem po pysku...koniec cwaniakowania i nagle teksty "pomóżcie mi", "ratujcie". Wołanie o podanie numeru identyfikacyjnego...po co? Poda mu numer i co z nim zrobi? Śmiech na sali. W Ameryce by takie bydło przegonili i nikt by się nie pytał dlaczego i za co. Szkoda słów...
konto usunięte
2013-01-13, 3:04
Taak jak oni wyzywają od kur@#$@ itp itd to jest dobrze. Komuś z policjantów w końcu puszczą nerwy, odpyskuje coś i potem wielce płacz

A hieny dziennikarskie oczywiście w samym środku młyna
konto usunięte
2013-01-13, 3:47
ACAB i tyle w temacie
konto usunięte
2013-01-13, 4:04
Życzę wszystkim cipciom, które tu tak mocno bronią naszych ukochanych stróżów prawa, że mało nie wejdą do tego filmiku i im nie obrobią kolby, żeby kiedyś ich dzieci (jak się dorobicie parówy) poszły na manifestację, zachowywały się jak porządni obywatele, a pomimo to dostali gazem po mordzie i pałą po łbie albo plerach tylko dlatego, że była w tłumie ludzi jakaś grupka, która zaczęła robić burdel.
konto usunięte
2013-01-13, 4:47