👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pewnie nie miał płynu do wycieraczek, bo by inaczej nie odbił w lewo tylko w prawo.
Pralpunkt napisał/a:
Glupi jesteś? Czy z policji? Ona było dużo wcześniej niż te auta nadjechały, i się rozglądała
Przejście przez 3 pasy ciekawe jak ty byś zapierniczal?
nie wiem, jak ty, ale ja przechodząc przez jezdnię mam oczy dookoła głowy dopóki nie znajdę się bezpiecznie na chodniku.
no chyba, że jesteś jak ta stara baba i myśląc, że skoro jeden się zatrzymał to reszta też i leziesz jak święta krowa gapiąc się w asfalt

wejście na pasy nie daje pieszemu nieśmiertelności
Pralpunkt napisał/a:
Glupi jesteś? Czy z policji? Ona było dużo wcześniej niż te auta nadjechały, i się rozglądała
Przejście przez 3 pasy ciekawe jak ty byś zapierniczal?
Jakby się rozgladala to by zauważyła ten samochód, jak są 3 pasy czy nawet 10 to przechodząc patrzę na każdy pas oddzielnie czy mogę przejść
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie