greggo-r napisał/a:
I ja to szanuję. Nie siedzi jak ostatnia p🤬da w fotelu i nie użala się nad sobą.
smc napisał/a:
Przynajmniej spędza czas z dziećmi, a nie siedzą przed komputerem.
Niezręcznie by to wyglądało gdyby stary odpalił np. CS'a...
Czemu mu tak ręki nie ucięli? Kikutem by się przynajmniej podparł o ścianę
Choroba Heinego Medina. Mój śp wujek na to chorował. Jedna ręka zrobił więcej niż nie jedna p🤬da w rurkach. Remont domu. Naprawa samochodu. Sporty. No i chlał też sporo na starość 😆 rozyebal kilka aut. Bił się. O dziwo wygrywał. Koleś miał jaja. Dzisiaj jak widzę te p🤬dy co nawet opony w rowerze nie potrafią wymienić to mam ochotę to skopać
to od walenia konia, Bóg Ojciec we Trójcy Jedyny, pokaral tego konioklepa. Ament
No ten to nie lubil danonkow fh🤬j.
-Ernest Hemingway
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway
mitakana666 napisał/a:
Choroba Heinego Medina. Mój śp wujek na to chorował. Jedna ręka zrobił więcej niż nie jedna p🤬da w rurkach. Remont domu. Naprawa samochodu. Sporty. No i chlał też sporo na starość 😆 rozyebal kilka aut. Bił się. O dziwo wygrywał. Koleś miał jaja. Dzisiaj jak widzę te p🤬dy co nawet opony w rowerze nie potrafią wymienić to mam ochotę to skopać
Co k🤬a bil się jedną ręką? Jak? Jak wygrywał w sensie opowiesz coś?xD
podpis użytkownika
"That's all I am a fighter a killer and a crazy man"
Mój ojciec miał taką rękę po Heine medine w dzieciństwie. Pływał, prowadził samochód i w trakcie prowadzenia potrafił sobie fajkę odpalić zapałkami.
Jako dzieciak pomagałem złotej rączce który właśnie miał taką rękę. Wszystko nią robił, każdy remont łącznie z przywiązanym młotem wyburzeniowym rozwalał stare kurniki. Szacun
PlatynowyViking2003 napisał/a:
Co k🤬a bil się jedną ręką? Jak? Jak wygrywał w sensie opowiesz coś?xD
No wiem że to ciężko sobie wyobrazić ale jednak. Sam widziałem jak składał typa. Niepozorny h🤬jek. Może z litości się podkładali 🤣 ale też tak że jak machał tą chorą ręką to ludzie się śmiali. No bo to było śmieszne jak helikopter robił 😆 wyobraź sobie że masz takiego typa przed sobą. Chcesz mu zayebac. Ale widzisz helikopter. Śmiejesz się. A on w tym czasie Ci że zdrowej silnej w h🤬j ręki wali centrale. No i pyk. Proste prawda? 🤣🤣🤣