👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

I gdzie jest ten pojeb od sekt Nowak, kiedy takie gówno zalewa Polskę?

Fajna piesn zespolu Butelka z Torunia , bardzo mila kapela. Warto zwrocic uwage na garderobe itp
Najbardziej podoba misie kawalek " Politycy ida do piekla" oraz "Dyktator" i wiele wiele innych nie wspomnianych . Wrzucam utwor "Radio dla polakow" bo odpowiada tematycznie. Ave
Najbardziej podoba misie kawalek " Politycy ida do piekla" oraz "Dyktator" i wiele wiele innych nie wspomnianych . Wrzucam utwor "Radio dla polakow" bo odpowiada tematycznie. Ave

Takiego dziada to za ryj i w p🤬du do maszynki do mielenia mięsa

sam jestem praktykującym katolikiem i wstyd mi za tych fanatycznych i podających się za"katolików" ludzi.

Temat pod spodem idealnie przedstawia sposób radzenia sobie z tymi pniami.
są kibice i kibole
są katolicy i katole
przez takich jak wyżej kościół aby traci wiernych, bo katolik jest teraz widziany głównie jako słuchacz o. rydzyka.
są katolicy i katole
przez takich jak wyżej kościół aby traci wiernych, bo katolik jest teraz widziany głównie jako słuchacz o. rydzyka.

żałuję, że Anders Breivik nie urządził sobie poligonu właśnie tam?
tyle w temacie. nawet w bicie ich znajdziecie, stetryczali pisowcy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie